Politica

Antoneta Ioniță: Medicii ne pleacă încă din țară pentru că ne lipsesc medicamentele și materialele sanitare

Antoneta Ioniță: Medicii ne pleacă încă din țară pentru că ne lipsesc medicamentele și materialele sanitare

Deputatul Antoneta Ioniță a vorbit despre colapsul sistemului sanitar, în guvernările PSD și despre promisiunile neonorate privind spitalele regionale și ambuanțele pentru fiecare localitate.

Deputatul PNL a afirmat, în discursul său de la lansarea candidaților la alegerile europarlamentare, că cei din conducerea PSD suferă de aroganță și minciună.

Înainte de a fi deputat, sau membru de partid, sunt medic de 25 de ani. Pun diagnostice, tratez pacienți și zic eu că fac asta cu responsabilitate și omenie. În ultimii ani am început să mă întreb de ce boală suferă cei care conduc actualmente această țară, cei din conducerea Partidului Social Democrat. Ei suferă de aroganță, de ipocrizie, de minciună, pentru că au aruncat, după cum vedeți, țara în haos și degringoladă. Normal, ca medic, trebuie să le dau și un tratament. După părerea mea, consider că cel mai bun tratament pentru ei este repausul la domiciliu!” a spus deputatul liberal Antoneta Ioniță.

Parlamentarul brăilean a spus că o țară condusă de oameni bolnavi riscă să se îmbolnăvească, lucru pe care-l vedem zi de zi. Aceasta a vorbit și de faptul că România se află pe primul loc în cazul mai mutor boli grave, iar tratamentele în România sunt foarte greu de realizat.

”Trăim într-o țară, în care minciuna este la ea acasă. În care PSD a promis în 2016 o ambulanță în cele peste 2600 de comune și abia dacă am văzut 150 de ambulanțe. Trăim într-o țară, în care PSD refuză să sprijine medicina de familie și o spun ca medic de familie, în care Pacienții stau cu orele și așteaptă pe holuri la spitale sau ambulatorii. Pe de altă parte medicii ne pleacă încă din țară pentru că ne lipsesc materialele și medicamentele și aparatura performantă. Degeaba crești salariile medicilor dacă aceștia nu au cu ce să profeseze. Aceasta este, din păcate, imaginea subră a unui sistem sanitar pe care PSD l-a adus, și care, așa cum vă spuneam, a dus țara în haos!”, a declarat deputatul liberal Antoneta Ioniță.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •