Deputatul Alexandru Popa a fost ales astăzi președinte al organizației județene a PNL Brăila, în urma votului primit în cadrul Conferinței Județene

Întreaga echipă prezentată de Alexandru Popa, ca fiind echipa sa, va forma noul Birou Politic Județean al PNL Brăila.

La această conferință de alegeri au fost convocați 206 delegați din tot județul, dar au fost prezenți doar 188. Alexandru Popa a primit 186 de voturi pentru, iar două voturi au fost nule. 

”Mulțumesc, adevăraților liberali din organizația PNL Brăila care mi-au acordat încrederea de a fi președintele filialei pentru următorii ani! Știu că increderea se câștigă greu și se pierde ușor dar vă asigur că nu vă voi dezamăgi. Ne așteaptă lupte grele împreună, dar uniți în aceeași echipă putem învinge adversarii noștri de la PSD pentru a oferi brăilenilor șansa la o viață mai bună la noi acasă. Sunt convins că, împreună, într-o luptă adevărată cu adversarii de la PSD, alături de cel mai puternic președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, vom câștiga toate bătăliile politice din 2024. În calitate de președinte nou ales al filialei PNL Brăila, am decis să-l susținem pe Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal. Împreună, în echipă cu Ludovic Orban, actualul și viitorul președinte al Partidului National Liberal, mergem la victorie pentru Brăila și pentru România!” a spus noul președinte al PNL Brăila, Alexandru Popa.

Biroul Politic Județean al PNL Brăila este format din următorii membri: Antoneta Ioniță și Cătălin Canciu – prim-vicepreședinți. Dănuț Lungu, Ionel Bălan, Petrică Popa, Costel Capbun, Gabriel Drăguț, Alexandru Bașno, Ionel Meiroșu și Petre Andrei – Vicepreședinți. Daniela Cadîr – trezorier. Iar membri: Ovidiu Băjan, Vasile Bănică, Alexandru Moșescu, Valentin Mangiurea, Adrian Spătaru, Emilia Marilena Luntraru, Costel Bălan, Constantin Sîrbu, Stănică Dugău, Marian Sîrbu, Nicușor Cocianu, Nicușor Vasilache, Nicolae Nițescu, Radu Popa și Gicu Davidescu.

Președintele CoAj a fost ales Ștefănuț Radu și Președintele CJRC – Laurențiu Coman.

Trebuie punctat că pentru vicepreședinți au candidat și Marian Căpățînă și Cristian Pricop, însă nu au întrunit numărul de voturi.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •