Sport

Al doilea esec cu 0-4 pentru Sportul Chiscani

Al doilea esec cu 0-4 pentru Sportul Chiscani
Al doilea esec cu 0-4 pentru Sportul Chiscani
Al doilea esec cu 0-4 pentru Sportul Chiscani

Sportul Chiscani a înregistrat al doilea eșec consecutiv în Liga a 3-a, cu același scor, după un joc foarte slab al echipei pregătite de George Pascu. Echipa din Chiscani a pierdut cu 4-0 primul meci disputat pe teren propriu, cu Progresul Spartac Bucureşti, după ce în prima etapă cedase cu același scor în deplasarea de la Rm. Sărat.

Prima fază periculoasă a meciului s-a consemnat în minutul 12, când în urma unei lovituri libere a oaspeților, Stoian a reluat mingea, cu capul, însă portarul Tudor a fost pe minge. La faza imediat următoare, Chihaia a centrat foarte bine la limita careului mic, dar Crăciun a fost blocat în momentul şutului.

În minutul 34, Marius Diţu, lăsat nemarcat de fundașii brăileni a șutat spre poarta lui Tudor și a reușit să deschidă scorul. Acesta avea să fie unicul gol al primelor 45 de minute și bucureștenii au intrat la pauză în avantaj.

În minutul 54 bucureştenii au obţinut un penalty, Ciprian Stanciu a transformat lovitura de la 11 metri şi Progresul şi-a dublat avantajul.Oaspeţii și-au mărit avantajul în minutul 58 prin Alexandru Nechita. Gazdele au părut că s-au trezit din pumni, în minutul 60, când la o acțiune colectivă de atac, Sorin Techiu a reluat mingea, cu capul, spre poartă dar portarul Răduţă a reuşit să evite golul. Un minut mai târziu Sportul Chiscani a beneficiat de o lovitură liberă, executată de Liviu Boariu direct pe poartă. Portarul Răduţă a respins mingea greşit, dar niciun jucător de la Chiscani nu a fost pe fază pentru a relua mingea spre poartă. După aceste două faze jocul echipei din Chiscani a reintrat în monotonia și lipsa de inspirație a primelor 60 de minute și bucureştenii au mai înscris un gol, în minutul 64 prin Alexandru Apostol, care a stabilit astfel și rezultatul final, 4-0 pentru Progresul Spartac București.

Sportul Chiscani: Tudor – Bălan, Moroianu, Boga, Zărnescu – L. Boariu, Gheţu (min. 56 I. Huţu), Pârlog,  Chihaia (min. 67 G. Bordei) – Crăciun (min. 46 S. Techiu), E. Ndigwe (min. 52 G. Costache).

Progresul Spartac București: Răduță (Sandescu) – Parfeon, Stoian, Neacșu, Nemțescu (Matache) – Frangu, Apostol – Lixandru (Nechita), Donca, Dițu (Minca) – Stanciu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •