Administratie

Adunare Extraordinara cu “scantei” la CAR Pensionari Braila

Adunare Extraordinara cu “scantei” la CAR Pensionari Braila
Adunare Extraordinara cu “scantei” la CAR Pensionari Braila
Adunare Extraordinara cu “scantei” la CAR Pensionari Braila

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Braila, a organizat miercuri, 17 aprilie 2013, incepand cu ora 9.00, la Casa Tineretului, Adunarea Generala Extraordinara, avand pe ordinea de zi patru puncte si Adunarea Generala Ordinara, avand pe ordinea de zi sapte puncte, precum si prezentarea programului de investitii pe termen mediu.

La manifestare au participat pensionari membrii ai CARP Braila, consiliul director dar si presedintele Federatiei Nationale “Omenia” a CARP-urilor din Romania, ing. Gheorghe Chiuaru. Dupa obisnuita deschidere a lucrarilor facuta de presedintele Ilie Dudulea, director executiv a CARP Braila, presedintele Federatiei Nationale “Omenia”, a oferit in dar, in plenul adunarii o icoana cu ocazia apropiatelor sarbatori Pascale.
“As dori inainte de a incepe adunarea de azi, sa inmanez din partea Federatiei Nationale “Omenia”, a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Romania, o icoana cu Maica Domnului si cu Isus Hristos. Cu prilejul Adunarii Generale a reprezentantilor membrilor Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Braila, care are loc in preajma Sfintelor sarbatori de Paste, urez multa sanatate, prosperitate, speranta, bucurie si puterea de a invinge obstacole tuturor membrilor asociatiei”, a spus ing. Gheorghe Chiuaru, presedintele Federatiei Nationale “Omenia” a CARP-urilor din Romania.
Dezbaterea primul punct al ordinii a ordinii de zi a Adunarii Extraordinare a iesit cu scantei. Informare privind evolutia situatiei juridice a CARP Braila in raport cu etapele desfasurarii procesului civil declansat ca urmare a reclamatiei adresate Judecatoriei Braila de catre doi membri asociati (Barsan George Mircea si Marin Tudorel) si de catre intervenientul in sprijinul acestora David Nicolae, finalizat prin Sentinta civila nr. 5515/05.09.2012, pronuntata in dosarul nr. 14174/196/2011, devenita irevocabila potrivit deciziei civile nr. 63/31.01.2013, pronuntata de Tribunalul Braila, prin care s-a admis recursul promovat de CARP Braila “s-a inlaturat dispozitia privind constatarea dizolvarii asociatiei CAR Pensionari si numirea lichidatorului” din sentinta Judecatoriei Braila, mentionandu-se dispozitia privind “anularea hotararilor adoptate de asociatia CARP Braila din data de 07.10.2011”.
“Concluziile ce se desprind din analiza efecuata cu privire la atitudinea potrivnica intereselor casei si la savarsirea cu rea-credinta a unor acte, nu numai daunatoare activitatii asociatiei, dar care s-au constituit in acte voluntare, cu intentie calificata, de natura sa conduca la incetarea activitatii asociatiei, lichidarea patrimoniului si incredintarea bunurilor ramase altor persoane juridice, pentru ca Adunarea Generala Extraordinara sa hotarasca asupra calitatii de membru in cazul asociatilor Barsan George Mircea si David Nicolae. Nu inteleg de ce acesti doi oameni s-au dus in instanta si au cerut cu adevarat sa se dizolve societatea. Nu intelege nimeni si nici noi ce interese au daca a cerut lichidarea societatii? O asociatie ce functioneaza pe Legea 21 din 1994 in folosul oamenilor pensionari”, a declarat presedintele Ilie Dudulea, directorul executiv al CARP Braila.
La finalul adunarilor generale a fost reales pe functia de presedinte al CARP Braila, Ilie Dudulea.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Viermele de sarma din peste
Articolul anterior

Consultare publica
Articolul urmator

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.