duminică, 21, aprilie 2024
12 °c
Ro

Actiuni de selectie in fiecare judet pentru nationala fotbalistilor nascuti in anul 2004

Actiuni de selectie in fiecare judet pentru nationala fotbalistilor nascuti in anul 2004
Actiuni de selectie in fiecare judet pentru nationala fotbalistilor nascuti in anul 2004

Federația Română de Fotbal a demarat o acțiune de selecție a fotbaliștilor născuți în anul 2004 din întreaga țară prin selecții la nivelul fiecărui județ. Pentru Brăila, Cristi Rusu a fost desemnat de FRF să alcătuiască selecţionata judeţului, iar acţiunile de selecţie se vor încheia pe 20 august. Obiectivul FRF este formarea naţionalei UEFA 2004, iar proiectul este coordonat la nivel naţional de Ion Geolgău. 

În această vară, profesorul Cristi Rusu a fost desemnat de Federaţia Română de Fotbal să facă selecţie în judeţul Brăila la nivelul jucătorilor de fotbal născuţi în 2004. Operaţiunea a fost gândită pe mai multe etape. În prima dintre ele se face selecţia la nivelul judeţului Brăila, acţiune demarată deja de reprezentantul FRF în teritoriu şi care se va încheia pe 20 august. Cristi Rusu va programa mai multe acţiuni de selecţie la Brăila şi la Ianca, la care vor fi convocaţi cei mai buni copii de la şcolile de fotbal sau de la cluburile care îşi desfăşoară activitatea sub patronajul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Brăila. În primele acțiuni pe care le-a desfășurat pentru a urmări fotbaliști născuți în anul 2004 de la cluburile din Brăila, Cristi Rusu a spus că deja a văzut vreo 3-4 copii de la Stars Brăila, talentați și municitori, care vor fi selecționați în echipa Brăilei.

După ce va fi format lotul la nivel de judeţ, urmează faza a doua, cea în care selecţionatele vor participa la un Campionat interjudeţean, iar Brăila va juca în compania echipelor similare din Galaţi, Tulcea, Constanţa, Buzău şi Vrancea.

În faza a treia, la Constanţa, colaboratorii FRF din mai multe judeţe vor selecţiona cei mai buni 15 fotbalişti pentru a forma selecționata UEFA 2004 a României.