Actualitate

Actiuni ale Politiei Locale in perioada 5-12 decembrie 2017

Actiuni ale Politiei Locale in perioada 5-12 decembrie 2017

În perioada 05 – 12.12.2017, Poliţia Locală Brăila a acţionat pe raza Municipiului Brăila, în conformitate cu competenţele conferite de Legea nr.155/2010. Poliţiştii locali au constatat şi aplicat un număr de  87  sancţiuni contravenţionale în valoare de 25.685 lei.

În perioada analizată poliţiştii locali care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Dispeceratului Monitorizare au surprins cu ajutorul camerelor de luat vederi 5 accidente rutiere, dintre care unul cu victimă și două fără victime. A fost anunțat imediat Serviciul Poliția Rutieră din cadrul Poliției Municipiului Brăila pentru luarea măsurilor ce se impun.

Au fost înaintate I.P.J. Brăila – Control Intern, Poliția Rutieră și I.P.J. Galați – Serviciul Investigații Criminale, imaginile stocate şi prelucrate în cazul a 5 investigaţii privind comiterea unor infracţiuni pe raza municipiului Brăila.

S-a continuat activitatea de monitorizare a celor 5 unităţi de învăţământ din Municipiul Brăila. În perioada analizată nu au fost înregistrate evenimente deosebite și nu au fost probleme în exploatarea tehnicii.

În baza Planului Unic de măsuri elaborat la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila privind asigurarea climatului de siguranţă publică în incinta şi zonele adiacente unităţilor de învăţământ, poliţiştii locali au patrulat în zonele şcolilor repartizate asigurând un climat de ordine şi siguranţă publică.

Odată cu începerea noului an şcolar poliţiştii locali rutieri fluidizează zilnic traficul auto în zona unităţilor de învăţământ: Colegiul Național „Gh. M. Murgoci”, Colegiul Național „N. Bălcescu”, Şcoala Generală nr.7 „Ion Creangă”, Şcoala Generală nr. 2 „Fănuş Neagu”, Şcoala Gimnazială „Sf. Andrei” și Școala Generală nr. 4 „Al. I. Cuza” atât la intrarea cât şi la ieşirea de la cursuri a elevilor.

Pentru pășunatul animalelor de orice fel pe raza municipiului Brăila, a fost depistat și sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 lei, numitul C.F., în vârstă de 30 ani, din Brăila, pentru lăsarea la păscut  a opt bovine pe str. Matei Basarab între numerele 27 și 35.

Pentru nesolicitarea eliberării unui nou act de identitate la expirarea termenului de valabilitate a celui deţinut anterior, a fost depistat şi sancţionat contravenţional numitul S.D., în vârstă de 39 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 40 lei pentru neschimbarea Cărţii de Identitate expirată în  luna aprilie 2017.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •