Evenimente

A incercat sa isi omoare tatal cu toporul

A incercat sa isi omoare tatal cu toporul
A incercat sa isi omoare tatal cu toporul
A incercat sa isi omoare tatal cu toporul

In urma cu o luna si jumatate, o braileanca a incercat sa isi omoare tatal cu un topor. Octogenarul a ajuns la spital cu multiple leziuni in zona capului, mainilor si a picioarelor. Ieri, judiciaristii au dispus arestarea agresoarei pentru o perioada de 30 de zile.

La data de 9 martie, la orele 17:55, G.R., in varsta de 47 de ani, din Braila, a sesizat la Politie, apeland numarul de urgente 112, faptul ca, in curtea unui imobil, situat pe strada Codrului, din municipiu, G.P., in varsta de 80 de ani a fost lovit cu un topor de catre fiica lui, G.M., de 51 de ani.
La acea data, victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, unde a primit ingrijirile medicale necesare. Din cercetari a rezultat ca, in acea zi, femeia s-a deplasat la locuinta parintilor sai si in urma unui conflict spontan, si-a lovit tatal cu un topor provocandu-i leziuni la nivelul capului, mainii si piciorului drept. Dupa comiterea faptei, aceasta a aruncat toporul in groapa de resturi menajere, nerecunoscand faptele savarsite. In ziua de 14.03.2013, octogenarul a fost examinat din punct de vedere medico-legal, stabilindu-se ca prezinta leziuni care s-au putut produce prin lovire activa repetata cu corpuri dure si care necesita pentru vindecare 75-90 de zile de ingrijiri medicale de la data agresiunii. Leziunile suferite nu au pus in primejdie viata victimei.
„Avand in vedere concluziile raportului medico-legal, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila a dispus inceperea urmaririi penale fata de G.M., sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la omor calificat si deosebit de grav”, a declarat Jenel Sogor, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.
In urma cercetarilor efectuate in cauza de politisti ai Serviciului de Investigatii Criminale, in baza ordonantei de delegare emise de procurorul criminalist, la data de 17.04.2013, fata de cea in cauza s-a dispus luarea masurii retinerii pe o durata de 24 de ore si in aceeasi zi, a fost prezentata Tribunalului Braila, care a emis pe numele ei mandat de arestare preventiva, pentru primele 30 de zile. A fost incarcerata in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, din cadrul I.P.J. Braila.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.