Administratie

A fost desemnat castigatorul concursului pentru realizarea unui Logo “Brăila 650”

A fost desemnat castigatorul concursului pentru realizarea unui Logo “Brăila 650”

Primăria Municipiului Brăila a organizat un concurs pentru crearea unui Logo, cu titlul Brăila 650. Concursul a fost prelungit până pe 31 ianuarie și a fost câștigat de Mihai Ichim. Criteriile de jurizare au fost următoarele: relevanţa pentru tema Concursului – “Brăila 650”, atractivitate, originalitate şi votul publicului. Logo-ul câştigător va fi postat pe antetul tuturor documentelor oficiale ale municipalităţii, pe parcursul acestui an aniversar

În urma concursului de idei lansat de Primăria Municipiului Brăila, a fost ales simbolul care va reprezenta împlinirea a 650 de ani de atestare documentară a oraşului.

Joi, 1 februarie, s-a întrunit juriul care a desemnat câştigătorul concursului, format din reprezentanţi ai administraţiei publice locale – viceprimarii Doiniţa Ciocan şi Alexandru Jantea, alături de consilierul primarului Camelia Martinov, cărora li s-au alăturat managerii de la Teatrul “Maria Filotti” – Lucian Sabados, Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” – Dragoş Neagu şi Liceul de Arte “Hariclea Darclee” – Nicoleta Brânzia şi Liliana Nistor – jurnalist al cotidianului “Obiectiv – Vocea Brăilei”.

La jurizare au fost punctate 37 de Logo-uri care au întrunit condiţiilor menţionate în regulament, concursul desfăşurându-se în două etape: Etapa punctării pe Facebook – punctajele astfel obţinute fiind luate în considerare pentru desemnarea câştigătorului; Etapa punctării de către Juriu – membrii juriului acordând puncte pentru fiecare logo transmis.

Locul I şi câştigătorul concursului a fost desemnat logo-ul creat de Mihai Ichim, din Brăila. Acesta a acumulat un punctaj total de 86,32 (Facebook – 17,87 puncte, Juriu – 68,45 puncte). Acesta va primi premiul acordat de municipalitate, care constă într-un laptop. Organizatorii au oferit premii şi ocupanţilor locurilor II-V, fiecare urmând să primească câte o tabletă 4 G.

Clasamentul primelor 10 locuri arată astfel:

Locul I – Mihai Ichim, Brăila – 86,32 puncte;

Locul II – Gigi Croitoru – Craiova – 59,89 puncte;

Locul III – Alexandru Octavian Sârbuleţ – Brăila – 56,79 puncte;

Locul IV – Simona Rus – Brăila -50,47 puncte;

Locul V – Daniel Andrei Rusea – Brăila – 49,93 puncte;

Locul VI- Carol Topciu – Brăila – 46,91 puncte;

Locul VII- Silviu Cărbunaru – Brăila – 45,95 puncte;

Locul VIII- Maria Alexandra Ionescu – Brăila –  42,97 puncte;

Locul IX – Mihail Barbu = 38,29 puncte;

Locul X – Roxana Mihaela Ardeleanu – Brăila – 37,85 puncte.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •