Social

51 de santiuni aplicate in prima saptamana a anului 2018 de politistii rutieri de la Politia Locala Braila

51 de santiuni aplicate in prima saptamana a anului 2018 de politistii rutieri de la Politia Locala Braila

Pe lângă activităţile preventive, în perioada 02 – 09 ianuarie 2018, poliţiştii locali rutieri au aplicat un număr de 51 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 7.550 lei şi au fost aplicate un număr de 97 puncte penalizare. 

Pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis, au fost aplicate un număr de 48 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 7.250 lei şi au fost aplicate un număr de 97 puncte penalizare conform O.U.G. 195/2002 republicată.

Astfel, au fost sancționați de Poliția Locală Brăila, cu amendă în valoare de 290 lei și câte două puncte penalizare, următorii:

P.C., în vârstă de 41 ani, din Brăila, care în calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Opel pe str. Griviței dinspre str. Carantina către Calea Galați şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”;

C.P.-R., în vârstă de 50 ani, din Brăila, care în calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Opel pe str. Griviței dinspre str. Carantina către Calea Galați şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”;

B.M., în vârstă de 30 ani, din Brăila, pentru că în calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Volkswagen pe Bd. Dorobanților dinspre str. Mioriței către Calea Călărașilor şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”;

B.M., în vârstă de 49 ani, din comuna Jirlău, pentru că în calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Dacia pe Calea Călărașilor dinspre str. Frumoasă către str. Ana Aslan şi a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția Calea Călărașilor cu str. Ana Aslan.

G.O., în vârstă de 73 ani, din comuna Chiscani, pentru că în calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Volkswagen în Piața Traian dinspre str. C. Hepites către Calea Călărașilor şi a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată în dreptul băncii BRD.

I.A., în vârstă de 48 ani, din Brăila pentru că a circulat cu autovehiculul marca Ford pe Calea Călărașilor dinspre str. Griviței către Bd. Independenței şi a oprit voluntar la mai puțin de 25 m de trecerea pentru pietoni situată la intersecția Calea Galați cu str. Griviței.

A.G., în vârstă de 25 ani, din Brăila pentru că a circulat cu autovehiculul marca Dacia pe Calea Călărașilor dinspre str. Frumoasă către str. Ana Aslan şi a oprit voluntar pe colțul intersecției Calea Călărașilor cu str. Ana Aslan.

H.Gh.-V., în vârstă de 64 ani, din Brăila pentru că în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Seat pe str. Justiției dinspre Calea Călărașilor către  str. Orientului şi a oprit voluntar pe colțul intersecției Calea Călărașilor cu str. Justiției.

A.N.-D., în vârstă de 26 ani, din satul Sihleanu, comuna Scorțaru Nou, jud.Brăila pentru că în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Dacia pe str. Nicolae Bălcescu dinspre Calea Galați către str. Catolică şi a oprit voluntar la mai puțin de 25 m de colțul intersecției Calea Galați cu str. Nicolae Bălcescu.

M.L.-A., în vârstă de 39 ani, din Brăila pentru că în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Jeep pe str. Nicolae Bălcescu dinspre Calea Galați către str. Catolică şi a oprit voluntar la mai puțin de 25 m de colțul intersecției Calea Galați cu str. Nicolae Bălcescu.

N.D., în vârstă de 62 ani, din Brăila pentru că în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Volkswagen pe str. Nicolae Bălcescu dinspre Calea Galați către str. Catolică şi a oprit voluntar la mai puțin de 25 m de stația mijloacelor de transport în comun.

C.C.-N., în vârstă de 22 ani, din Brăila pentru că în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Dacia pe Calea Călărașilor dinspre str. Radu Negru către str. Milcov şi a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport în comun.

T.Șt., în vârstă de 33 ani, din Brăila pentru că în calitate de conducător de auto marca BMW a circulat pe str. Roșiorilor dinspre str. Dianei către str. 1 Decembrie 1918, sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

B.G., în vârstă de 49 ani, din Brăila pentru că în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Volkswagen pe str.Ana Aslan dinspre str.Bastionului către str.Școlilor, pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

V.C., în vârstă de 65 ani, din Brăila pentru că a circulat cu autovehiculul marca Seat pe str. Ana Aslan dinspre str. Bastionului către str. Școlilor, pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •