Sport

Sportul Chiscani a terminat la egalitate amicalul cu CSM Rm. Sărat

Sportul Chiscani a terminat la egalitate amicalul cu CSM Rm. Sărat

Sâmbătă, la Rm. Sărat, echipa de Liga a 3-a Sportul Chiscani a terminat la egalitate, scor 1-1, amicalul cu CSM Rm. Sărat, echipă clasată pe locul 10 în seria I din Liga a 3-a. Echipa pregătită de Adrian Baldovin a condus din minutul 30 până în minutul 79. 

După un început de meci fără situații de poartă, echipa lui Adrian Baldovin a preluat inițiativa și a avut câteva ocazii de a marca.  La centrarea lui Negru, Munteanu a şutat plasat însă portarul Mihăescu a evitat golul. A urmat un şut al lui Alin Radu şi după alte trei minute Varea a centrat din lovitură liberă, iar Preda a reluat mingea, cu capul, peste transversală. Echipa gazdă a o şansă de gol, în minutul 25, prin Ignat.

În minutul 30 Sportul Chiscani a deschis scorul. Munteanu a şutat la poartă, Mihăescu a respins în față și mingea a ajuns la Mihai, care a trimis mingea în plasă. Negru putea dubla avantajul în minutul 37, însă portarul Mihăescu a ieşit în întâmpinare şi a degajat mingea în aut. CSM Rm. Sărat ar fi putut restabili egalitatea la ultima fază a primei reprize, când Sava a trimis mingea sub transversală, însă portarul Streche a reţinut-o în doi timpi.

Primul sfert de oră al reprizei secunde a fost controlat de echipa gazdă care a avut şi câteva ocazii de gol. Bobe, în minutul 48 a trimis mingea în bară, apoi, în minutul 55, Croitoru a şutat pe lângă poartă. În minutul 59 Țigoianu a fost lansat în adâncime, dar portarul Popescu a ieşit şi a degajat mingea din fața atacantului gazdelor.

Sportul Chiscani putea să-și majoreze avantajul în minutul 72. Enache a trimis o pasă în diagonală pentru Negru, care a reluat din voleu, însă mingea a trecut puțin pe lângă vinclu.

În minutul 79, după o acţiune personală, Bobe a şutat la colţul lung şi a restabilit egalitatea, 1-1. Zaharia în minutul 85 şi Gavrilă în minutul 89, au scăpat singuri cu portarul gazdelor, dar au ratat șansa de a marca golul victoriei echipei din Chiscani.

Sportul Chiscani: Streche (min. 46: Popescu) – Varea (min. 46: G. Bălan), Boga, Preda, S. Sima (min. 46: B. Dumitru) – Mihai (min. 46: Enache), Chihaia (min. 46: Brăiescu), Honea, A. Radu (min. 63: Gavrilă) – Munteanu (min. 46: Iordache), Negru (min. 46: Zaharia).

CSM Rm. Sărat: Mihăescu – Chivu, Sava, Tîrâlă, Roşca – Croitoru, Bodoc, Ignat, B. Bălan – Bobe, Lungoci. În repriza a doua au mai intrat Tigoianu, Florea, Creţu, Roşca, Dobre, Burlacu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •