Administratie

Zilele orasului Ianca

Zilele orasului Ianca
Zilele orasului Ianca
Zilele orasului Ianca

În perioada 8-10 septembrie se vor desfășurate evenimentele dedicate Zilelor Oraşului, pentru care Primăria Orașului Ianca a pregătit mai multe evenimente, atât culturale, cât și sportive.

Deschiderea oficială a activităţilor are loc vineri, 8 septembrie, la ora 11.00, când cei prezenţi vor putea vizita o expoziţie de grafică şi fotografie din holul Casei de Cultură ”Ion Theodorescu Sion”, intitulată ”Suferință”. Autorul operelor expuse este Theodor Moise.

Tot în cursul zilei de vineri va avea loc inaugurarea sălii de sport din cadrul Liceului Tehnologic “Nicolae Oncescu”. De la ora 14.00, pe stadionul ”Ștefan Vrăbioru” din Ianca este programată etapa preliminară a tradiţionalul Turneu de fotbal “Cupa Oraşului Ianca” pentru juniori. De la ora 15.00, pe același stadion, se va desfăşura etapa preliminară în cadrul aceluiaşi turneu pentru seniori.

La ora 16.00, în sala de sport a Liceului “Nicolae Oncescu” va avea loc o demonstraţie de culturism, unde vor fi prezenţi şi sportivii de la Dumi Gym Ianca.

Vineri seara, de la ora 18.00, pe scena din parcul orașului Ianca vor concerta artiştii locali: Nicoleta Ghelase, Mioara Mănoilă şi Tudoriţa Ciungan (Voineagu).

Sâmbătă, 9 septembrie, începând cu ora 17.00, se va desfăşura, tot în noua sală de sport de la “Oncescu”, Gala Amicală de Box “Cupa Oraşului Ianca”. Și la acest eveniment intrarea fiind liberă. Vor participa pugiliști de la Centrul Olimpic de box Brăila și de la lotul național de juniori.

Sâmbătă, de la ora 19.00, Ansamblul “Doina Oltului” va susţine un program artistic în parc, în deschiderea concertelor de muzică populară. Pe scena amplasată în parcul din Ianca vor susține concerte: Tudor Furdui Iancu, Sofia Vicoveanca, Fraţii Bînzari şi Elena Merişoreanu.

Duminică, activităţile dedicate Zilelor orașului Ianca vor începe la ora 13.00, cu un meci demonstrativ de oină, între echipele Danubius Jandarmi Brăila şi Victoria Surdila Greci. De la ora 14.00, pe stadionul din Plopu, sunt programate meciurile de finală în cadrul Turneului de fotbal “Cupa Oraşului Ianca”, atât la juniori, cât şi la seniori.

Duminică seara, începând cu ora 20.00, vor concerta nume sonore din muzica uşoară românească: Doddy, Andreea Bălan, Matteo, Mandinga şi Horia Brenciu.

Festivităţile dedicate Zilelor Oraşului Ianca se vor încheia cu un foc de artificii.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •