Sport

Viitorul Ianca victorioasă cu 2-1 în meciul cu CS Medgidia

Viitorul Ianca victorioasă cu 2-1 în meciul cu CS Medgidia

Viitorul Ianca a ajuns la 7 victorii în Liga a 3-a, cu o etapă înaintea încheierii turului de campionat. Echipa pregătită de Laurențiu Ivan a trecut în etapa a XIV-a de CS Medgidia, o echipă aflată în partea de jos a clasamentului, dar care a demonstrat în meciul de pe stadionul Ștefan Vrăbioru că poziția în clasament este una sub valoarea lotului și a jocului prestat.

Pe o vreme foarte rece și un vânt destul de tăios, cele două echipe au oferit un spectacol fotbalistic puținilor spectatori care s-au încumetat să vină la acest meci, pe o asemenea vreme.

Primul șut pe poartă al meciului a aparținut oaspeților. În minutul 4 Muzechearu a șutat din afara careului, dar Mitrea a reținut fără probleme. Ianca a ripostat rapid cu un șut de la 17 metri a lui Ndigwe, dar portarul Nanu a scos în corner de sub transversală. Necoară a executat cornerul de pe partea dreaptă, în fața porții, dar portarul oaspeților a boxat și apoi apărătorii au degajat și au îndepărtat pericolul. În minutul 9 Păvălache i-a pasat la marginea careului lui Dima, dar acesta a șutat puțin pe lângă poarta oaspeților.

În minutul 12 oaspeții au avut o mare ocazie de gol, dar după o acțiune rapidă pe dreapta, Dogaru a intrat în careu și a trimis pe lângă Mitrea, la colțul lung, dar mingea a lovit bara. Acțiunea a continuat și mingea a fost trimisă în fața porții, dar Dediu a fost surprins în poziție afară din joc.

În minutul 14 Dima a centrat de pe dreapta pentru Mucuță, dar șutul acestuia a fost blocat de portar. Patru minute mai târziu Păvălache a șutat de la marginea careului, dar peste poartă.

Meciul s-a mai liniștit în următoarele minute, dar în minutul 31, după o pasă în careu a lui Dima, Mucuță a fost faultat în careu și arbitra Cristina Trandafir a dictat penalty. Marius Dima a executat în dreapta portarului și Viitorul Ianca a deschis scorul în minutul 32.

În minutul 38 oaspeții au avut o lovitură liberă executată de Georgian Păun, dar Dima a respins în corner și la pauză Viitorul Ianca conducea cu 1-0.

În repriza a doua Ianca a ratat o ocazie imensă în minutul 50. Ndigwe a trimis o minge în careu, dar Dima s-a încurcat și a în brațele portarului din 6-7 metri. Peste două minute o combinație frumoasă între Olenic și Dima s-a încheiat cu un șut de la 14 metri al celui din urmă, mult pe lângă poartă.

Dar, ca întotdeauna, ocaziile se răzbună. În minutul 54 Dogaru a pătruns spre poarta brăilenilor pe partea dreaptă, după ce l-a faultat la centrul terenului pe Coteț, iar el a fost faultat la 24 de metri, ușor lateral stânga. Georgian Păun a executat impecabil și a înscris pe colțul scurt, în vinclul porții apărate de Mitrea, care se plasase în colțul opus și nu a reușit să mai intervină, 1-1 din minutul 54.

În minutul 68 Dima a aruncat o minge în careu, iar Alin Radu a trimis cu capul peste portarul Nanu, ieșit în întâmpinare, 2-1 pentru Viitorul Ianca.

În minutul 70 Dogaru a fost faultat la 22 de metri de poarta lui Dima, dar de data aceasta Păun a șutat pe lângă poartă, iar peste încă două minute Rusu a șutat peste poartă din afara careului. În minutul 77 Rusu și Dogaru au combinat pe partea stângă, iar faza s-a încheiat cu șutul primului din 10 metri lateral, dar Mitrea a reținut.

În minutul 79 Coman a scăpat pe partea stângă, dar s-a grăbit și a șutat de la 20 de metri pe lângă poartă, iar în minutul 90+1 a intrat în careu, dar a fost blocat. Astfel, meciul s-a terminat cu victoria celor de la Viitorul Ianca cu scorul de 2-1 (1-0)

Viitorul Ianca: Mitrea – Coteț, Stănciulescu, Preda, Necoară – Păvălache, Olenic, Ndigwe (min. 67 A. Radu), M. Dima (min. 84 Postolea), Colniceanu (min. 89 Moroșan) – Mucuță (min. 72 M. Coman).

CS Medgidia: Nanu – Mișilaricu, Rusu, Suflaru, Marin, Muzechearu, Dogaru, Dediu (min. 33 Dumitrică), Păun, Baabu (min. 80 Apostolache), Țicu (min. 90 Apostol).

Viitorul Ianca ocupă locul 7 după 14 etape, cu 22 de puncte și golaveraj 16-18. În ultima etapă a turului, vineri, 29 noiembrie, de la ora 14.00, Viitorul Ianca va juca în deplasare, la Însurăței, cu Dacia Unirea Brăila.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •