Sport

Viitorul Ianca, doar o remiză pe terenul ultimei clasate

Viitorul Ianca, doar o remiză pe terenul ultimei clasate

Viitorul Ianca a ratat astăzi șansa celei de-a treia victorii din acest sezon al Ligii a 3-a, obținând doar o remiză pe terenul ultimei clasate, Avântul Valea Mărului. Echipa pregătită de Laurențiu Ivan a dominat partida de la Valea Mărului, cu o posesie bună a mingiei, dar cu puține ocazii clare, acestora lipsindu-le încă omul de gol.

Gazdele au avut prima acțiune periculoasă de poartă chiar în minutul 2, când Chiriac a executat o lovitură liberă de la circa 20 de metri, dar mingea a trecut peste poarta lui Mitrea. Două minute mai târziu Georgel Pungă a executat o lovitură liberă din lateral, dar fundașii gazdelor au respins în corner.

În minutul 8 Murgoci l-a văzut ieșit din poartă pe Mitrea și a șutat de la circa 40 de metri, dar mingea a trecut peste poartă. În minutul 13 Pungă a șutat cu stângul de la circa 28 de metri însă mingea a trecut puțin peste poarta lui Olaru. În minutul 32 Pungă a executat o lovitură liberă din preajma careului, aproape de linia de margine,, a centrat la marginea careului de 6 metri de unde Buzatu a deviat cu capul spre colțul lung, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

În minutul 38 Pungă a executat o lovitură liberă de la 22 de metri perpendicular pe poartă, a trimis peste zid, însă și peste poartă. În minutul 45+2 același Pungă a executat o altă lovitură liberă din lateral dreapta, a centrat în careu, dar mingea a depășit toți jucătorii din careu și a ieșit în aut de poartă și astfel scorul la pauză a rămas 0-0.

După pauză meciul a avut același aspect, cu echipa din Ianca având o posesie mai bună a mingiei, dar gazdele s-au apărat aglomerat și au încercat să riposteze prin câteva încercări de contraatac.

În minutul 61 la un corner de pe dreapta bătut de Pungă, Alin Radu a trimis cu capul din 6 metri, dar Olaru a deviat peste poartă, în corner. Pungă a executat din nou, mingea a ajuns din nou la Alin Radu, iar acesta a șutat de la 14 metri peste poarta celor de la Valea Mărului.

În minutul 86 gazdele au avut o lovitură liberă de la 18 metri lateral stânga, mingea a fost trimisă pe colțul lung, iar Mitrea a reușit să respingă în lateral. Deși echipa din Ianca a forțat până pe final golul victoriei, acesta nu a venit și elevii lui Laurențiu Ivan au trebuit să se mulțumească doar cu o remiză pe terenul ultimei clasate.

Pentru Viitorul Ianca au jucat: Mitrea – L. Coteț, G. Preda, Stănciulescu, Cireașă – Al. Buzatu (min. 71 Băcanu), Cr. Irimia (min. 83 Ndigwe), G. Pungă (min. 71 M. Dima), C. Chivu – A. Radu (min. 83 D. Mucuță), R. Cristea. Antrenor: Laurențiu Ivan

După 6 etape Viitorul Ianca a rămas pe locul 6, cu 9 puncte, iar etapa viitoare, sâmbătă 24 octombrie de la ora 15.00, va juca pe teren propriu cu Sporting Liești.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •