După înfrângerea din etapa trecută, 0-4 cu Dacia Unirea Brăila, Viitorul Ianca a fost învinsă și de Oțelul Galați, cu 3-1, după ce a rezistat fără gol primit până în minutul 58, ba mai mult a reușit să și înscrie.

Prima repriză a început cu o dominare a gazdelor, dar echipa din Ianca s-a apărat supraaglomerat și a ripostat pe contraatac. În minutul 22, la capătul unei acțiuni mai înghegate a oaspeților, Irimia a șutat de la circa 22 de metri pe lângă poarta apărată de Ursu. În minutul 27 Mitrea a închis unghiul și a blocat șutul lui Gavrilă. În minutul 38 Viitorul Ianca a avut o lovitură liberă de la 26 de metri, dar Irmia a șutat în zid. În minutul 41 Sîrghi i-a pasat în adâncime lui Gavrilă, acesta a fost blocat și mingea a ajuns la Neagu, care a șutat la poartă, dar Mitrea a respins în corner. Astfel, după primele 45 de minute scorul a rămas 0-0. 

În minutul 51 Gavrilă a șutat din 12 metri lateral dreapta, pe colțul scurt, dar Mitrea a respins în corner. În minutul 55 Gavrilă a executat o lovitură liberă de la 24 de metri, dar a trimis peste poarta celor de la Ianca. În minutul 57 Neagu a șutat de la 23 de metri peste poartă, pentru ca peste un minut gălățenii să deschidă scorul. Sevastian a avut o incursiune pe partea stângă și a centrat în careu, iar Georgian Păun a marcat cu capul de la 10 metri, trimițând mingea la colțul lung. 

În minutul 63 Iorga a recuperat o minge la centrul terenului și i-a pasat în dreapta lui Irimia, care a șutat din colțul careului de 16 metri, pe colțul lung, dar pe lângă poartă. În minutul 69 Cucu i-a trimis o pasă printre jucătorii oaspeților lui George Cîrjan, care a intrat în careu și a lobat peste Mitrea, care a atins mingea, dar nu a putut evita golul.

În minutul 76 Irimia a trimis o minge în careu pentru Paul Ioan, dar după ce a trecut de un fundaș al gazdelor a fost blocat de Ursu. În minutul 79 Nica i-a pasat în centrul careului lui Neagu, dar acesta a șutat peste poartă din 10 metri. În minutul 82 Neagu a executat o lovitură liberă din lateral dreapta, a centrat pe bara a doua, Nica a retrimis cu capul în centru, iar Cîrjan a marcat pentru 3-0. 

Scorul final a fost stabilit de Laurențiu Iorga, fostul jucător al Oțelului, care a marcat în minutul 90, pe un contraatac, finalizat cu un șut din 8 metri, pe colțul lung, 3-1. 

În minutul 90+1 Stancu a centrat și Cîrjan a reluat cu capul, dar Stroe a respins în corner. În minutul 90+2 Neagu a șutat de la 22 de metri, dar Stroe a respins peste poartă, în corner. 

ACS Oțelul Galați: Ursu – Farcaș, Sîrghi (cpt), Crihană, Sevastian – Neagu, Cucu – Gavrilă, Păun, Nica – Răducan. În repriza secundă au mai jucat: Petrache, Cîrjan, Alecu, Stancu și Cireș. Din motive medicale nu au putut evolua: Ghiocel, Bârlădeanu și Marquinhos.

Viitorul Ianca: Mitrea (min. 88 Stroe) – Colniceanu, Preda, M. Dima, Coteț – Iorga, P. Ioan, Băcanu (min. 66 M. Coman), Chivu – Irimia, R. Cristea (min. 81 Cazacu)

Viitorul Ianca a coborât pe locul 7, cu 16 puncte, iar etapa viitoare va juca pe teren propriu cu Sportul Chiscani. 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •