Viitorul Ianca a pierdut sâmbătă la CSM Focșani, echipa de pe locul 3 în seria a II -a din Liga a 3-a și și-a compromis sansele de a termina sezonul pe primele 4 locuri după ce CSM Rm. Sărat a bătut cu 2-1 în deplasarea de la Bacău. Echipa din Ianca a făcut un joc modest, cu puține ocazii de gol, iar în apărare au cedat mult prea ușor primind 4 goluri.

Gazdele au deschis scorul în minutul 9, la o acțiune rapidă pe partea stângă, în care Bodea a centrat în fața porții și Gorovei, nemarcat, a trimis în poartă din 7 metri.

Echipa din Ianca a ripostat două minute mai târziu. Iorga a șutat de la distanță,și mingea a fost deviată în corner de un fundaș al Focșaniului. În urma loviturii de la colț, Băcanu a trimis cu capul, din 9 metri, peste poarta apărată de Geantă. În minutul 16 Lemac a scăpat pe un contraatac, a intrat în careu și a centrat pentru Bodea iar șutul acestuia a fost deviat de Stroe și Dima a respins de pe linia porții. Mingea a ajuns la Preoteasa care a șutat de la 14 metri dar din nou Sroe a respins în față și Gorovei a șutat de la 17 metri mult peste poartă.

În minutul 25 Taciuc a majorat scorul, după o centrare de pe dreapta a lui Gorovei, a trimis în poartă din cădere, de la 10 metri. 2-0.

În minutul 35 Gorovei a centrat de pe dreapta și Bodea a reluat peste poartă din 8 metri. În minutul 45 CSM Focșani a recuperat o minge în propria jumătate de teren, Preoteasa l-a lansat pe contraatac pe Gorovei care a pătruns în careu și la centrat la 9 metri pentru Lemac, care a șutat în plasa porții lui Stroe, 3-0, rezultat la pauză.

În minutul 52 Coteț a șutat din afara careului, dar peste poarta apărată de Geantă. Un minut mai târziu, Iorga a centrat de pe stânga în careu, Chivu i-a așezat mingea lui Necoară, dar șutul acestuia a fost respins cu piciorul de Geantă.

În minutul 58 Iorga a executat un corner de pe stânga, un fundaș al Focșaniului a respins în mijlocul careului de unde Dima a reluat pe spate și Coman a trimis din 4 metri, cu capul, sub transversală, 3-1.

În minutul 61 Juncănaru a recuperat o minge în duel cu Colniceanu și a centrat din colțul careului, iar lemac a reluat din 7 metri, cu capul, în stânga portarului Stroe, 4-1.

În minutul 72 Coteț a șutat de la circa 25 de metri puțin pe lângă poartă, iar în minutul 77 Băciuț a șutat de la 16 metri, iar Stroe a scos de la vinclu, în corner. În minutul 82 Băciuț a intrat în careu pe stânga și a șutat pe colțul lung, puțin pe lângă poarta lui Stroe. În minutul 86 Viitorul Ianca a avut o lovitură liberă de la circa 30 de metri, dar Dima a șutat mult peste poartă.

În minutul 88 Moisi a pierdut o minge la 30 de metri de propria poartă, dar Chivu scăpat spre poartă s-a grăbit să șuteze de la 22 de metri și a trimis pe lângă poartă, deși era nemarcat și putea intra până în careu.

Astfel scorul final al meciului a rămas 4-1 (3-0) pentru CSM Focșani, care și-a consolidat poziția a 3-a în clasament, iar Viitorul Ianca a răma spe locul 6 înaintea ultimei etape în care va întâlni pe teren propriu pe CS Făurei.

CSM Focșani: Geantă – Negoiță, Moisi, Bratu, Manu (min. 46 Juncănaru) – Gorovei (min. 65 Negruț), Vîlsan, Preoteasa (min. 80 Istrati), Bodea (min. 46 Băciuț) – Taciuc – Lemac (min. 65 Strătilă).

Viitorul Ianca: Stroe – Colniceanu, Preda, Dima, Coteț – Iorga, Ioan, Chivu, Irimia (min.84 Cazacu)- Coman (min. 66 Cristea), Băcanu (min. 46 Necoară)

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •