Sport

Viitorul Ianca a învins cu 4-2 pe Sporting Liești și rămâne în apropierea locurilor fruntașe în serie

Viitorul Ianca a învins cu 4-2 pe Sporting Liești și rămâne în apropierea locurilor fruntașe în serie

Sporting Liești a venit la Ianca după 3 victorii la rând și locul 3 în clasament, la egalitate de puncte cu liderul după 6 etape. Statutul de favorită al celor de la Liești s-a văzut și în startul partidei de pe stadionul Ștefan Vrăbioru din Ianca, oaspeții dominând începutul de meci.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 17, după o lovitură liberă indirectă de la 25 de metri. Lupu a mișcat mingea pentru șutul lui Daniel Gîță. Acesta a șutat pe lângă zi, lângă bara din dreapta portarului Mitrea, care a respins în față și Adrian Grigoraș, rămas nemarcat la 8 metri de poartă, a trimis în colțul din stânga lui Mitrea.

În minutul 37 Chivu a driblat doi adversari și a intrat în careu, dar a fost deposedat de Hodorogea, care a trimis în corner. Lovitura de la colț a rămas fără rezultat.

În minutul 43 Băcanu a fost faultat în preajma careului oaspeților. Cosmin Necoară a executat lovitura liberă, direct pe poartă, la colțul scurt, surprinzându-l pe portarul Vădeanu, 1-1.

La pauză s-a intrat astfel la egalitate după o primă repriză în care oaspeții au dominat mai mult.

Întorși de la vestiare jucătorii pregătiți de Laurențiu Ivan au intrat mai determinați. În minutul 48 Băcanu a fost faultat în preajma careului oaspeților. Cosmin Necoară a executat din nou lovitura liberă, de data aceasta peste zid, pe colțul scurt, sub transversală, făcând inutilă intervenția portarului, 2-1 pentru Viitorul Ianca.

În minutul 55 la o centrare de pe dreapta a lui Lupu, portarul Mitrea a ieșit greșit și Zărnescu a deviat mingea în stânga la Alexandru Stan, liber la 8 metri, care a șutat cu sete în vinclul din stânga porții celor de la Ianca, 2-2.

În minutul 59 Colniceanu a șutat din interiorul careului, portarul oaspeților a respins în față, dar Alin Radu și Mucuță nu au reușit să trimită spre poartă. În minutul 66 Marius Dima a executat o lovitură liberă de la 40 de metri, a trimis în careu, Alin Radu a preluat și a șutat din vole puțin peste poartă.

În minutul 74, după o acțiune de atac care a mers din stânga în dreapta, mingea a ajuns la Alin Radu, care a centrat în fața porții și Marius Dima, venit din spate, a trimis în poartă de la 4 metri de poartă, 3-2 pentru Viitorul Ianca.

În minutul 78, Alin Radu a centrat de pe dreapta, cam din aceeași zonă din care a centrat și la golul 3, dar Mucuță nu a reușit să trimită cu capul în poartă.

În minutul 79 Necoară a trimis o minge în adâncime, până la marginea careului advers, portarul oaspeților și un fundaș central al celor de la Liești nu s-au înțeles, iar Alin Radu a fructificat oportunitatea și a trimis din 12 metri, peste un alt apărător al oaspeților, în poarta goală, 4-2.

În minutul 87 Alin Ion a primit o minge la marginea careului, dar șutul său a fost blocat de un fundaș venit din lateral, care a trimis în corner. Necoară a executat lovitura de la colț, Preda a reluat cu capul din 8 metri, dar mingea a fost trimisă din nou în corner de un fundaș care s-a interpus pe traiectoria mingiei.

Viitorul Ianca a jucat în formula: Cr. Mitrea – Colniceanu (min. 64 A. Ion), C. Necoară, G. Preda, C. Stănciulescu – Cr. Irimia (min. 46 P. Ioan ), G. Pungă (min. 64 M. Dima), R. Băcanu, C. Chivu – A. Radu, D. Mucuță (min. 82 L. Coteț).

Viitorul Ianca a urcat pe locul 5, cu 12 puncte după 7 etape, iar în etapa următoare va juca tot pe teren propriu, cu CSM Focșani 2007, echipă care în această etapă a pierdut pe teren propriu în fața celor de la Avântul Valea Mărului.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •