Sport

Viitorul Ianca a facut scor cu ACS Comunal Cazasu, dar raman cu gustul amar al ratarii campionatului la seniori

Viitorul Ianca a facut scor cu ACS Comunal Cazasu, dar raman cu gustul amar al ratarii campionatului la seniori

Liga a 4-a la fotbal se apropie de final, iar la sfârșitul săptămânii trecute s-au jucat meciurile din penultima etapă din play-off și play-out. Campioana ligii a 4-a brăilene la forbal este cunoscută încă din etapa trecută, când CS Făurei și-a asigurat matematic prima poziție în clasament la finalul sezonului 2017-2018. În cele patru meciuri jucate în etapa a IX-a din play-off și play-out s-au marcat 18 goluri, iar Viitorul Ianca a făcut scor cu ACS Comunal Cazasu, răzbunându-se pe echipa care a scos-o din lupta pentru titlul de campioană. Golgheterul etapei a fost cosmin Constantin Necoară, autor a trei goluri pentru Viitorul Ianca.

Rezultatele înregistrate în etapa a IX-a din play-off:

Viitorul Ianca – ACS Comunal Cazasu 8-1 (2-1). Oaspeții au deschis scorul în minutul 12 prin Iulian Oaie și se părea că echipa lui Viorel Ciucașu nu poate trece de ”complexul Cazasu”. În minutul 30 Cosmin Necoară a restabilit egalitatea, iar Vali Durbacă a adus echipa din Ianca în avantaj în minutul 37. După pauză gazdele au mai înscris de 6 ori prin George Vrânceanu în minutul 48, Alexandru Colniceanu în minutele 56 și 80, Andrei Crăciun în minutul 65 și Cosmin Necoară în minutele 75 și 83.

Au jucat echipele:

Viitorul Ianca: D. Jalbă – C. Cecoară, N. Zăgan, I: Smeu, M. Ion (min. 46 G. Vrânceanu), Ad. Postolea, A. Crăciun, D. Cazan, A. Ciucașu, V. Durbacă (min. 70 V. Ciucașu), Al. Colniceanu.

ACS Comunal Cazasu: Baicu – I. Ivan, Licitonschi, A. Popescu, A. Telea, Luchian, I. Matei, Pavelescu, Mușătoiu, Graur, I. Oaie.

Joi, 7 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul ”Ștefan Vrăbioru” din Ianca, echipa de juniori A1 de la Viitorul Ianca va întâlni, în meciul tur al etapei I din faza națională a campionatului rezervat câștigătoarelor competițiilor de juniori A1, pe Euromania Dumbrăveni, campioana județului Vrancea.

Voința Șuțești – Voința Vișani 1-1 (1-1). Au marcat Marius Călin (16), respectiv Georgel Pungă (32).

Rezultatele înregistrate în etapa a IX-a din play-out:

Dacia Unirea 2 Brăila – Gloria Movila Miresii 0-1 (0-0). Unicul gol a fost marcat de Daniel Ciupercă în minutul 47.

Pandurii Tudor Vladimirescu – Dunărea Tichilești 5-1 (2-1). Florin Sfârtoc a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 25, apoi Simion a egalat în minutul 30. Stan a adus echipa gazdă în avantaj în minutul 44, stabilind și scorul primei reprize. După pauză pentru Pandurii au mai marcat: Bordeianu (61), Apostol (71) și Simion (81).

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •