Viitorul Ianca a făcut scorul campionatului cu Sportul Chiscani, parcă dorind să răzbune remiza din tur, de pe terenul din Chiscani. Sâmbătă după amiază, pe terenul din Plopu, echipa din Ianca a câștigat cu 11-0 (4-0) meciul din etapa a 13-a din seria a II-a a Ligii a 3-a. Meciul a avut 3 penalty-uri, trei autogoluri, un cartonaș roșu și recordul de goluri înscrise într-un meci din seria II.

Viitorul Ianca a deschis scorul rapid, în minutul 6. Coteț a executat un corner de pe dreapta și a centrat în mijlocul careului. Mingea a fost bâlbâită în careu și a ajuns la Andrei Crăciun, care din 8 metri a trimis în stânga portarului Tunea, 1-0.

În minutul 8 Alin Radu a pătruns în careu și a fost faultat de Mădălin Pascu, iar centralul a dictat penalty și cartonaș galben pentru fundașul Chiscaniului. Mariu Dima a executat lovitura liberă, sus, aproape de vinclu, 2-0.

În minutul 27 Colniceanu a centrat de pe stânga, Coman a lăsat mingea pentru Andrei Crăciun, care a fentat un fundaș al oaspeților și a șutat în colțul din stânga portarului Tunea. În minutul 44 Chivu a primit o pasă în adâncime, a intrat în careu și a fost faultat din spate de Mădălin Pascu, care a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Coman a executat lovitura de pedeapsă și Tunea a respins, dar centralul a dictat repetarea loviturii pentru că portarul nu a rămas pe linia porții. Tot Marius Coman a executat și de data aceasta l-a învins pe Tunea, 4-0.

În minutul 55 Dima i-a trimis o pasă la marginea careului lui Cosmin Chivu, acesta a driblat un adversar și a șutat în colțul lung, 5-0.

În minutul 59 Colniceanu a centrat de pe dreapta, în careu, iar Dobrin, vrând să respingă din fașța lui Dima, a trimis în propria poartă.

În minutul 74, Preda a trimis o pasă în adâncime pentru Chivu, acesta a intrat în careu și a vrut să trimită pe lângă Tune. Portarul oaspeților a deviat cu piciorul, dar minge a ajuns la Rareș Cristea, care a trimis în poartă, din 6 metri, 7-0.

În minutul 76, la o centrare de pe dreapta, George Capbun a vrut să degajeze, dar a lovit mingea greșit și a trimis peste portarul Ghițun, 8-0.

În minutul 79, Necoară a executat o lovitură liberă de la 30 metri lateral dreapta, a centrat în careu, iar Marian Bolozan a încurcat porțile și a trimis cu capul în propria poartă, 9-0.

În minutul 81 Coman a recuperat o minge la 18 metri, a trecut ca la antrenament de doi adversari și a șutat de la 14 metri pe lângă portar, 10-0.

În minutul 90 Coteț a intrat în careul oaspeților și a fost faultat de Capbun. Tot Coteț a executat lovitura de pedeapsă și a marcat pentru 11-0.

Viitorul Ianca: M. Stroe – Colniceanu, G, Preda (min. 56 P. Ioan), M. Dima, L. Coteț – Cr. Irimia (min. 46 C. Necoară), A. Crăciun (min. 46 Ad. Postolea), C. Chivu – R. Băcanu (min. 46 R. Cristea), M. Coman, A. Radu (min. 56 Șt. Cazacu).

Sportil Chiscani: Tunea (min. 75 Ghițun)- M. Pascu, Dobrin (min. 65 S. Sloată), Ioniță, S. Sima – G. Chihaia, I. Giol (min. 46 A. Dobre), G. Capbun, Al. Buzatu (min. 46 Bolozan), V. Stroe (min. 65 G. Novac), F. Tarozzi

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •