Administratie

VIDEO: Tentativa de sabotare a trilateralei sau polita politica?

VIDEO: Tentativa de sabotare a trilateralei sau polita politica?
VIDEO: Tentativa de sabotare a trilateralei sau polita politica?
VIDEO: Tentativa de sabotare a trilateralei sau polita politica?

Cu siguranta asta s-au intrebat toti cei prezenti astazi la intalnirea dintre consilierii locali si judeteni din Braila, Galati si Tulcea. De la eveniment au lipsit consilierii judeteni galateni, carora presedintele consiliului Nicolae Bacalbasa le-a interzis sa se prezinte la reuniune.

Consilierii locali si judeteni din Braila, Galati si Tulcea s-au reunit pentru prima data in aceeasi incapere in cadrul unei sedinte comune. Intalnirea trilaterala s-a desfasurat astazi, incepand cu ora 10:00, in Sala Mare a Prefecturii. La aceasta sedinta, au participat: primarul municipiului Galati, Marius Stan; presedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu; Aurel Simionescu, primarul Municipiului Braila; Mihaela Marcu, prefectul judetului; Gheorghe Bunea Stancu presedintele CJ Braila; cativa primari din Galati si Tulcea, dar si un numar impresionant de consilieri din cele trei orase.
Actiunea de astazi, initiata de presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a avut un scop pur informativ, unde consilierii si-au putut manifesta liberi opinia cu privire la proiectul initiat de cele trei orase. In acelasi timp reuniunea de astazi a fost si una istorica, dupa cum au numit-o cei prezenti, fiind pentru prima data cand consilierii s-au reunit.

Peripetii pentru tulceni 

Tentativa de sabotare a trilateralei sau polita politica?
Tentativa de sabotare a trilateralei sau polita politica?

Reuniunea de astazi nu a fost lipsita de incidente. O parte din delegatia tulceana, in frunte cu presedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu nu au ajuns la timp, insa cel mai deranjant moment a fost acela in care, Marius Stan a anuntat ca nici unul dintre consilierii judeteni galateni PSD nu a participat. „Vreau sa imi cer scuze in numele colegilor social-democrati care mi-au spus ca nu pot veni pentru ca maine au congres”, a spus acesta.
Cel mai iritat de aceasta situatie a fost Gheorghe Bunea Stancu care nu a inceput intrevederea cu cei prezenti pana nu i-a intrebat pe consilieri daca isi doresc sau nu ca „Asociata de dezvoltare intracomunitara Braila-Galati-Tulcea” sa fie realizata. Mai mult acesta a dat de inteles ca lipsa colegilor sai din filiala galateana a PSD este cauzata de o neintelegere intre el si Bacalbasa. „Incercam sa clarificam daca ne dorim sau nu sa devenim <Dunarea de Jos>. Nu toata lumea intelege ca este interesul nostru, al tuturor, nu este interesul lui Gheorghe Bunea Stancu! Colegii mei din Galati nici macar nu au venit la aceasta intalnire, daca nu vreti sa continuam nu o facem. In curand o sa mergem dupa acte prin diverse zone din tara, Constanta de exemplu sa vedem atunci daca o sa fie bine. Nici Braila, nici Galati si nici Tulcea nu vor realiza nimic daca nu vor lasa ambitiile politice deoparte. Eu zic ca aici nu facem politica, aici ii reprezentam pe oamenii care ne-au votat”, a declarat Gheorghe Bunea Stancu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.