Actualitate

Video: Furturi surprinse de camerele de supraveghere

Video: Furturi surprinse de camerele de supraveghere

În perioada 30.06.2020 – 11.07.2020, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila. Un alt brăilean a fost sancționat contravențional pentru distrugerea spațiului verde.

Toți contravenienții au fost surprinși de camerele de supraveghere din municipiu în timp ce încălcau normele legislative în vigoare.

Astfel, pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate și sancţionate contravenţional  două persoane, care și-au aruncat gunoiul la Podul Apollo și lângă Cimitirul ”Sf. Maria”.

În primul caz, este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Brăila, pe care camerele l-au surprins cum aruncă mai mulți saci plini cu gunoi menajer lângă modulul de colectare selectivă de pe strada Ion Ghica, în zona Podului Apolo. Acesta a fost amendat cu suma de 1.000 lei.

În al doilea caz, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Brăila, a fost depistat două zile la rând, aruncând gunoi pe domeniul public, lângă Cimitirul ”Sf. Maria”. Și acesta a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, bărbatul fiind pus de polițiștii locali să strângă gunoiul pe care l-a aruncat lângă gardul cimitirului. Acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 2.000 lei.

În ce privește distrugerea spațiului verde, în dimineața zilei de sâmbătă, 11 iulie 2020, un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost surprins în timp ce distrugea gazonul plantat în fața Cimitirului ”Sf. Maria”. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă cum bărbatul desprinde o bucată de gazon, o pune într-o sacoșă, pleacă, apoi se întoarce pentru a mai desprinde încă o bucată. În scurt timp însă, el a fost identificat de către polițiștii locali, bărbatul fiind sancționat cu suma de 2.000 de lei. Individul a adus totodată gazonul înapoi, aducând zona la condiția inițială.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •