Silviu Mares 30 decembrie 2017

Antrenorul echipei HC Dunărea Brăila, Florentin Pera a făcut o trecere în revistă a primelor cinci luni de zile pe banca echipei brăilene.

Florentin Pera a spus astăzi într-o conferință de presă că a venit la Brăila în cea mai grea perioadă în care s-a aflat echipa în ultimii ani. Acesta a pornit la drum cu o echipă în reconstrucție, după ce în sezonul precedent echipa realizase cea mai bună performanță din istoria clubului, medalia de argint în Liga Națională.

Pera a spus că și în această situație echipa era cotată la startul campionatului ca una dintre primele 5 din Liga Florilor, dar evoluțiile sinuoase și faptul că în primele 4 etape n-a avut decât 11 jucătoare la dispoziție au făcut ca echipa să nu aibă rezultatele așteptate.

Antrenorul echipei brăilene a mai spus că și incertitudinile financiare au dus la crearea unor tensiuni la echipă și s-a ajuns din nou ca unele dintre jucătoare să-și depună memorii.

Acesta a mai spus că va încerca să suplinească plecările Lăcrămioarei Stan și a Cristinei Nan, dar și absențele gabriellei Szucs și Dianei Axinte cu jucătoare tinere, de la LPS Brăila, pe care le-a folosit și în meciurile de la turneul Cupa Dunării, iar pentru poziția de centru HC Dunărea o va achiziționa în această iarnă pe Daniela Corban, fostă campioană mondială de junioare cu naționala României.

Vezi declarațiile lui Florentin Pera:

Comentarii