Sport

Victorii pe linie a echipelor oaspete in prima etapa din Liga a 4-a

Victorii pe linie a echipelor oaspete in prima etapa din Liga a 4-a
Victorii pe linie a echipelor oaspete in prima etapa din Liga a 4-a
Victorii pe linie a echipelor oaspete in prima etapa din Liga a 4-a

Campionatul Ligii a 4-a a început sâmbătă, 26 august, cu cele cinci meciuri ale primei etape. Viitorul Ianca și-a anunțat încă din start intențiile de a câștiga campionatul și a se lupta pentru promovarea în liga a 3-a și au realizat scorul etapei. Ehipa pregătită de Viorel Ciucașu a câștigat cu 10-0 meciul disputat în deplasare la Dunărea Tichilești. De fapt a fost o etapă a echipelor vizitatoare, care au câștigat toate cele cinci meciuri ale primei etape.

Golgheterul primei etape a fost Cosmin Constantin Necoară, care a marcat patru goluri pentru Viitorul Ianca. Meciuri interesante, cu răsturnări de scor au fost și la Însurăței, Vișani, dar și pe Municipal. Un meci în care gazdele au condus cu 1-0 și 2-1, dar în final au pierdut, a fost și la Tudor Vladimirescu, unde rezultatul omologat în meciul dintre Pandurii și Comuna Cazasu a fost omologat 0-3.

Rezultatele și autorii golurilor în prima etapă a Ligii a IV-a:

Viitorul Însurăţei – Voinţa Şuţeşti 3-5 (3-3). Pentru gade au marcat: Ion Valentin în minutul 10 și Gheorghe Viorel în minutele 22 și 29. Golurile învingătorilor au fost înscrise de: Crangă (19, 35), Custură (42) și Val. Călin (56, 68). La juniori A1 gazdele au câștigat cu 9-0.

Dacia Unirea 2 Brăila – Gloria Movila Miresii 2-3 (1-2). Au marcat: Stancu (18), Robe (33), respectiv Dumitrana (11) și Lazăr (57, 90). Juniorii de la Dacia Unirea 2 au câștigat cu 2-1.

Voinţa Vişani – CS Făurei 1-2 (1-1). Gazdele au deschis scorul în minutul 26, api Stelia Nicoliță a restabilit egalitatea în minutul 29. Golul victoriei echipei antrenate de Mișu Ciobanu a fost marcat de Dan Percă în minutul 82. La juniori A1 meciul s-a terminat la egalitate, scor 4-4.

Pandurii Tudor Vladimirescu – Comunal Cazasu 0-3 (omologat). Pe teren scorul a fost 2-4, dar rezultatul omologat a fost 0-3 pentru că echipa gazdă nu a folosit pe tot parcursul meciului cel puțin un jucător sub 21 de ani, așa cum prevede regulamentul.

Dunărea Tichileşti – Viitorul Ianca 0-10 (0-5) Echipa din Ianca s-a întărit considerabil în această vară și au făcut instrucție cu Dunărea Tichilești, care n-a avut pe banca de rezerve decât un singur jucător. Golurile echipei pregătite de Viorel Ciucașu au fost marcate de: Cosmin Necoară (15, 32, 35, 56), Vali Durbacă (17, 26, 60), Andrei Ciucașu (59, 67) și Alexandru Cochiceanu (75).

Dunărea Tichilești: Nicolae – Vrînceanu, Dragomir, Cernia, R. Tudor, N. Andrei, Fl. Sfârtoc, Alin Mihai, i. Micu, S. Cazan,P. Chiriac. Rezervă: L. Tîrîlă.

Viitorul Ianca: M. Șerbu – Al. Cochiceanu, I. Smeu, M. Ioniță, C. Dobrin – N. Zăgan, C. Necoară, Cr. Irimia, A. Crăciun – V. Durbacă, D. Cazan. Rezerve: C. Chițu – R. Sterpu, F. Mărăcine, L. Vizireanu, A. Ciucașu, P. Burlacu, V. Stroe. Antrenor: Viorel Ciucașu.

La juniori A1, Viitorul Ianca a câștigat cu 4-3.

Etapa următoare programează meciurile:

Joi, 31 august, de la ora 18.00: ACS Comunal Cazasu – Dunărea Tichilești. Juniorii vor juca de la ora 16.00. meciurile se joacă pe terenul din Tudor Vladimirescu.

Sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 11.00 juniorii A1 și de la 13.00 seniorii, se vor juca meciurile:

Voința Șuțești – Viitorul Ianca

CS Făurei – Pandurii Tudor Vladimirescu (meciul se joacă la Vișani)

Gloria Movila Miresii – Voința Vișani

Viitorul Însurăței – Dacia Unirea 2 Brăila

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •