Sport

Victorie la scor pentru echipa de junioare III a LPS Braila

Victorie la scor pentru echipa de junioare III a LPS Braila
Victorie la scor pentru echipa de junioare III a LPS Braila
Victorie la scor pentru echipa de junioare III a LPS Braila

Vineri la prânz, în sala de jocuri a LPS Brăila, echipa de handbal junioare III a întâlnit pe CSA Axiopolis Cernavodă, în etapa a 8-a a sezonului, după desfășurarea și a două turnee în care fiecare din cele șase echipe s-au mai întâlnit odată. Fetele pregătite de Viorel Alexandru au câștigat în fața celor de la Cernavodă cu 38-11 (23-5), într-un meci pe care l-au controlat de la cap la coadă.

Calificate matematic la turneul semifinal, fetele de la LPS Brăila au prima șansă de a termina grupa C pe primul loc, meciul decisiv fiind programat în ultima etapă, când vor juca pe teren propriu cu CSS Slobozia.

În meciul cu Cernavodă, fetele pregătite de Viorel Alexandru au condus cu 2-0, dar în minutul 4 s-au văzut egalate. Brăilencele și-au revenit și s-au distanțat pe tabela de marcaj, 5-2 în minutul 7, 10-3 în minutul 14. Din minutul 15, când Macovei a marcat pentru 11-5, brăilencele s-au deslănțuit și până la pauză au marcat de 12 ori fără să primească gol, astfel că scorul după primele 25 de minute a fost 23-5!

Iureșul echipei brăilene a continuat și în debutul reprizei a doua, astfel că în minutul 31 aveau un avans de 23 de goluri, scor 28-5. Abia în minutul 34, după 19 minute fără gol marcat, echipa din Cernavodă a reușit să înscrie următorul gol, dar fetele de la LPS Brăila au continuat să-și mărească avansul pe tabela de marcaj, continuând cu o medie de două goluri marcate și unul primit. Astfel, la finalul meciului, echipa pregătită de Viorel Alexandru s-a impus la 27 de goluri diferență, iar Laura Surdu a fost golghetera echipei cu 13 goluri marcate.

În meciul cu Axiopolis Cernavodă, pentru LPS Brăila au marcat: Laura Surdu -13 goluri (3 de la 7 m), Ana Cazan -4, Sara Hodiș -4, Claudia Stroe -4, Maria Nistor -3, Iulia Sava -3, Mădălina Toma -2, Adelina Iordache -2, Anca Popescu -2 și Roxana Popa -1. Au mai jucat: Alexandra Perianu, Daria Ene – portari, Melania Marin, Mădălina Mănăilă și Ruxandra Huru.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •