După victoria cu 11-0 în meciul din etapa trecută, în meciul cu Sportul Chiscani, Viitorul Ianca a prins din nou încredere și au mers la Râmnicu Sărat deciși să obțină toate cele trei puncte în meciul cu CSM-ul din localitate. Cu o posesie mai bună și cu un joc mai organizat, Viitorul Ianca a câștigat cu 2-1 (1-0) și s-a apropiat la 4 puncte de podium.

Viitorul Ianca a avut o primă ocazie de a deschide scorul în minutul 8. Paul Ioan a trimis o pasă lungă, la întâlnire, pentru Iorga, acesta a preluat mingea dar a fost blocat de portarul Mihăescu. Minge a ajuns la Coman, care a șutat în picioarele portarului și mingea a ieșit în corner. Lovitura de la colț a fost executată de Irimia la prima bară, Dima a reluat defectuos, mingea a ajuns la Iorga, care din 7 metri a trimis peste poartă. În minutul 15, la o acțiune cursivă a celor de la Ianca, Marius Coman a trimis cu capul din 9 metri, puțin peste poarta gazdelor. În minutul 16, Iorga a executat un corner de pe dreapta și Dima a reluat din 8 metri pe lângă poartă.

În minutul 27, Coteț a aruncat de la margine pentru Paul Ioan, acesta a centrat la prima bară, baboi a respins până la marginea careului de unde a preluat Laurențiu Iorga, care l-a driblat pe Bălan și a șutat pe jos, în colțul din dreapta portarului Mihăescu, 0-1!

În minutul 44 Iorga a executat un corner de pe dreapta, iar Dima a reluat cu capul peste poartă și scorul la pauză a rămas 0-1.

În minutul 49 Crăciun a șutat într-un adversar, mingea a ajuns la Iorga, care din 8 metri a șutat la colțul scurt, dar portarul gazdelor a respins cu piciorul.

În minutul 60, Cazan a centrat de pe dreapta, Cîmpeanu a reluat cu capul, minge a ajuns la Ignat, la bara din dreapta, dar Stroe a ieșit și l-a blocat pe jucătorul gazdelor.

În minutul 62, în urma unui corner al gazdelor, Stroe a respins, și Ianca a declanșat un contraatac. Alin radu i-a pasat în adâncime lui Laurențiu Iorga, care a preluat mingea la 40 de metri de poarta adversă, a pătruns spre poarta gazdelor și i-au driblat pe Zaplaic și Pleșoiu, apoi și pe portarul Mihăescu și a trimis în poarta goală de la 2 metri, 0-2.

În minutul 65 Cazan i-a pasat în dreapta lui Ignat, acesta a încercat să intre înspre centru și a căzut în careu, de lângă Crăciun. Florin Cazan a executat în dreapta, Stroe a ghicit colțul, dar nu a putut para șutul, 1-2.

În minutul 68 gazdele au o acțiune periculoasă, dar șutul lui Ignat de la 22 de metri s-a dus mult pe lângă poarta lui Stroe. În minutul 69 Tigoianu a primit o minge în careu, dar a fost deposedat de Preda, care a trimis în corner. beneficiat de o lovitură liberă de la 25 de metri lateral dreapta.

În minutul 84 Cîmpeanu a primit o minge în interiorul careului, dar șutul din colțul careului de 6 metri, pe colțul lung, a trecut pe lângă bara din stânga portarului Mădălin Stroe. În minutul 85 Alin Radu a centrat de pe dreapta, mingea a fost preluată de Crăciun, iar acesta a fost faultat în careu de Oprea. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Iorga, dar portarul Mihăescu a ghicit șutul și a respins cu mâna în lateral.

În minutul 87 Cazan a șutat din interiorul careului, dar mingea a trecut peste poarta apărată de Stroe. În minutul 90+1, gazdele au beneficiat de o lovitură liberă de la 25 de metri, lateral dreapta. În locului unei centrări într-un careu supraaglomerat Bălan a ales să șuteze direct pe poartă, la colțul scurt, dar Stroe a fost pe fază și a reținut.

Toate eforturile gazdelor de a egala au fost sortite eșecului și în celelalte 3 minute suplimentare, astfel că Viitorul Ianca a plecat de la Râmnic cu toate cele 3 puncte.

Viitorul Ianca: Stroe – Colniceanu, Preda, Dima, Coteț – Irimia (min. 88 Ad. Postolea), P. Ioan (min. 46 Alin Radu), A. Crăciun, C. Chivu – L. Iorga (min. 90 Necoară), M. Coman.

Viitorul Ianca a rămas pe locul 6, cu 22 de puncte, la 4 puncte de CSM Focșani, ocupanta locului 3.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •