Sport

Victorie importantă pentru Sportul Chiscani în meciul cu Axiopolis Cernavodă

Victorie importantă pentru Sportul Chiscani în meciul cu Axiopolis Cernavodă

Sportul Chiscani a obținut o victorie în minutele de prelungiri ale partidei cu Axiopolis Cernavodă. Echipa pregătită de Adrian Baldovin a sperat până la final în obținerea celor trei puncte și chiar dacă nu au avut prea multe ocazii de a marca a punctat decisiv în minutul 90+3, când Zaharia a marcat golul victoriei.

Prima mare ocazie de gol a aparținut echipei gazdă în minutul 2. Moldoveanu a trimis o pasă în diagonală pentru Bălan, dar acesta din 8 metri lateral dreapta a șutat spre poartă, dar portarul oaspeților a respins cu piciorul.

În minutul 13 Sârbu a trimis mingea în poartă după o centrare a lui Pîslaru, dar golul a fost anulat pe motiv de offsaid.  În minutul 15 Pîslaru a intrat în careu și a șutat din lateral stânga, dar Popescu a parat șutul jucătorului de la Cernavodă.

În minutul 22 Iordache a șutat din lateral dreapta, dar portarul Manu a reținut. Oaspeții au mai trimis o dată mingea în poartă, dar golul a fost din nou anulat pe motiv de offsaid. În minutul 29 Marin Iordache a intrat în careu și în locul unui șut pe poartă a preferat o centrare, însă Bălan nu a ajuns la minge în 6 metri.

În minutul 30 Alin Radu a centrat de pe partea stângă și Emanuel Moldoveanu a trimis în poartă din 3 metri, cu toată opoziția lui Manu care a încercat să scată de pe linia porții, 1-0.

După marcarea golului echipa gazdă nu a mai forțat în ofensivă și în minutul 41 au fost egalați la o fază care nu anunța nimic. Ciprian Lolot a executat o lovitură liberă de la centrul terenului și a trimis mingea în careu. fundașii gazdelor nu au reușit să respingă și mingea a ajuns la Gheorghe Andreescu, care din 6 metri a trimis mingea în poartă, 1-1.

În repriza a doua oaspeții puteau trece la conducere în minutul 48. Sârbu a fost faultat la 17 metri ușor lateral stânga. Pîslaru a executat lovitura liberă, pe colțul scurt, dar popescu a reținut fără probleme din apropierea vinclului porții.

În minutul 52 Pîslaru a scăpat pe partea stângă și a centrat în fața porții pentru Sârbu, dar acesta a fost blocat în 3 metri de portarul Popescu, cu prețul unei accidentări.

În minutul 60 Alin Radu a trimis o minge la marginea careului de 16 metri, dar Moldoveanu și Iordache s-au invitat reciproc să șuteze și oaspeții au îndepărtat pericolul.

În minutul 69  Lolot a pătruns în careul gazdelor, dar portarul Stechie a ieșit și la blocat pe acesta la 12 metri de poartă. În minutul 72 Moldoveanu a șutat din interiorul careului, lateral dreapta, dar în plasa laterală. Trei minute mai târziu Sima a trimis o minge pe colțul lung, dar portarul Manu a respins în lateral.

În minutul 82, după o lovitură liberă executată de Sima de pe partea dreaptă, de la 25 de metri, Radu și Preda nu au ajuns la minge să trimită cu capul spre poartă, iar oaspeții au respins și au pornit un contraatac rapid. Mingea a ajuns la Pîslaru care a pătruns spre poarta gazdelor și i-a pasat lui Rusu la 20 metri, dar acesta a șutat puțin peste poartă de la marginea careului mare.

În minutul 87 Pâslaru a scăpat spre poarta gazdelor dar a fost deposedat la 17 metri de Preda.

Gazdele au revenit în atac și au încercat să spargă defensiva oaspeților pentru a marca golul victoriei. În minutul 90+2 Zaharia a obținut o lovitură liberă de pe partea dreaptă, la 8 metri de linia de fund a terenului. Tot el a executat lovitura, pe colțul lung, iar portarul Manu, jenat și de soare, nu a putut respinge mingea care s-a dus în poartă, 2-1.

După ce oaspeții au repus mingea în joc arbitrul a fluierat finalul unui meci în care chiar dacă nu au excelat jucătorii de la Sportul Chiscani au obținut o victorie importantă în lupta pentru rămânerea în Liga a 3-a.

Sportul Chiscani: Popescu (min. 61 Strechie) – V. Mihai, G. Preda, M. Boga, S. Sima – G. Chihaia – G. Bălan (min. 69 R. Enache), A. Radu, E. Moldoveanu, M. Iordache (min. 63 Al. Negru), Cl. Zaharia. Antrenor: Adrian Baldovin.

Echipa din Chiscani a urcat pe locul 11, cu 22 de puncte, iar etapa viitoare, vineri, 26 aprilie, va juca în deplasare la Progresul Spartac București.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •