Sport

Victorie importantă pentru Sportul Chiscani în deplasarea de la Agricola Borcea

Victorie importantă pentru Sportul Chiscani în deplasarea de la Agricola Borcea

Sportul Chiscani s-a răzbunat pe Agricola Borcea după înfrângerea din etapa trecută cu CS Afumați. Echipa antrenată de Adrian Baldovin, fără Mădălin Pascu convocat la naționala U 17 a României, s-a impus cu 5-1 (3-0). Jucătorii i-au dedicat victoria preşedintelui clubului George Pascu, care a împlinit 46 de ani cu o zi înaintea meciului de la Borcea.  

Partida a fost controlată de la început şI până la finalul ei de Sportul Chiscani. Aceștia au avut prima mare ocazie de gol în minutul 3, când Iordache a centrat în faţa porţii însă Grigore a reuşit să devieze mingea care se îndrepta spre Zaharia. În minutul 8, Moldoveanu a şutat puțin pe lângă vinclul porţii apărate de Ionuţ Vreme.

Replica echipei gazdă a venit în minutul 12, când Neg a scăpat spre poartă, dar Popescu a reuşit să blocheze mingea şutată de atacantul gazdelor.

Sportul Chiscani a reușit să deschidă scorul în minutul 14 prin Emanuel Moldoveanu, după o pasă primită de la Alin Radu. Formaţia din Chiscani şi-a dublat avantajul în minutul 27, când Marin Iordache a finalizat o pasă primită de la Alin Radu. Trei minute mai târziu, Moldoveanu ar fi putut realiza “dubla”, dar s-a complicat într-un dribling în plus şi a intrat în unghi, de unde a şutat pe lângă poartă.

Agricola Borcea a mai avut o singură şansă de a reduce din diferenţă în minutul 38, când Neg şi Militaru au șutat din interiorul careului, dar Popescu a respins șuturile celor doi. Scorul primei reprize a fost stabilit de Claudiu Zaharia încă din minutul 41.

La patru minute de la reluare, Marin Iordache a trimis mingea în bară, iar două minute mai târziu, acesta a centrat în faţa porţii, iar Zaharia a realizat “dubla” şi Sportul Chiscani conducea cu 4-0 în minutul 51.

În minutul 55 gazdele au beneficiat de un penalty, iar Grigore a înscris golul de onoare pentru Agricola Borcea.

Oaspeţii au repus mingea în joc, Moldoveanu a centrat în faţa porţii şi Zaharia a îndeplinit o simplă formalitate, marcând pentru 5-1. Sportul Chiscani putea să înscrie și golul 6, dar Preda în minutul 72 şi Munteanu în minutul 81, au irosit oportunitățile de a majora diferența.

Sportul Chiscani: D. Popescu – V. Mihai, G. Preda, Dobrin (min. 70 Boga), S. Sima – G. Chihaia, Honea – A. Radu (min. 74: Munteanu), E. Moldoveanu (min. 85 G Bălan), Cl. Zaharia – M. Iordache (min. 61: Enache).

În urma acestei victorii Sportul Chiscani a trecut pe locul 9, cu 19 puncte și golaveraj 34-33. În etapa următoare, a 20-a, Sportul Chiscani va juca pe Stadionul Municipal din Brăila cu Rapid Bucureşti, liderul seriei a II-a din Liga a 3-a. Partida este programată duminică, 31 martie, de la ora 11.00.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •