Sport

Urleasca a obținut calificarea în play-off în ultima etapă. ACS Comunal Cazasu noua campioană la juniori A1

Urleasca a obținut calificarea în play-off în ultima etapă. ACS Comunal Cazasu noua campioană la juniori A1

Sâmbăta trecută s-au jucat meciurile ultimei etape a sezonului regulat din Liga a 4-a. De săptămâna viitoare vor începe meciurile din play-off și play-out. În această etapă miza cea mai mare s-a înregistrat în meciul de la Cazasu, dintre ACS Comunal și AFC Urleasca. Meciul echipelor de seniori avea să stabilească a cincea echipă calificată în play-off, iar meciul echipelor de juniori era decisiv pentru câștigarea campionatului.  

AFC Urleasca și-a menținut invincibilitatea din sezonul de primăvară și a obținut calificarea în play-off, după ce a câștigat pe terenul echipei cu care se lupta pentru locul 5 cu scorul de 3-1. La juniori A1, ACS Comunal Cazasu a devenit noua campioană județeană la fotbal, reușind să câștige cu 6-1 meciul cu echipa din Urleasca, cea care cu două etape în urmă reușea să câștige în deplasarea de la Viitorul Ianca, cealaltă pretendentă la titlul de campioană a juniorilor A1.

Rezultatele înregistrate în etapa a 18-a:

ACSC Cazasu – AFC Urleasca 1-3 (0-2). Echipa din Urleasca, care s-a întărit mult în această iarnă, a obținut a patra victorie consecutivă, după ce în primul meci din acest an remizase cu Victoria Traian, o echipă care se luptă pentru revenirea în Liga a 3-a. Echipa din Urleasca a deschis scorul în minutul 12 prin Silviu Crăciun. Același jucător, care în toamnă a jucat în câteva meciuri de Liga a 2-a pentru Dacia Unirea Brăila, a majorat scorul în minutul 14. După pauză, Ionel Bratosin a redus din handicap în minutul 58. În minutul 71 Cristian Pascu a marcat pentru 3-1 și a asigurat victoria oaspeților și calificarea acestora în play-off.

Cele două echipe care s-au confruntat pe stadionul din Cazasu au fost:

ACS Comunal Cazasu: T. Turiac – G. Baciu, N. Toader, N. Cazan, Al. Cotigă, I. Piașu (min. 28 I. Bratosin), M. Barbu (min. 78. G. Urmeș), N. Pavelescu (min. 60 D. Mirescu), M. Gologan, Fl. Luchian, S. Techiu

AFC Urleasca: G. Tudor (min. 66 M. Dimache) – S. Crăciun, T. Lupașcu, I. Văsîi, V. Dumitrana, M. Pârlițeanu, G. Costache (min. 63 R. Popescu), G. Pârlog, I. Vrânceanu (min. 80 R. Surdeanu), Ad. Coman (min. 84 B. Baciu), Cr. Pascu.

La juniori A1 ACS Comunal Cazasu a câștigat cu 6-1  și a câștigat titlul de campioană județeană, campionatul juniorilor A1 încheindu-se odată cu etapa a 18-a.

Dunărea Tichileşti – Viitorul Şuţeşti 3-8 (2-4). Dunărea Tichilești, ultima clasată în Liga a 4-a, a condus de două ori în acest meci, dar a pierdut fără drept de apel în fața celor de la Șuțești. Pentru gazde au marcat: Iacob (11), Gheorghe Ionel (17) și Stancu (49). Pentru Viitorul Șuțești au marcat: Șerbănescu (23, 30, 73, 77), I. Huțu (24), Șerban (39), Călin (75), Enache (82). La juniori A1 Viitorul Șuțești a câștigat cu 5-0.

Viitorul Ianca – Voinţa Vişani 1-0 (0-0). Unicul gol al liderului Ligii a 4-a a fost marcat de Marius Dima în minutul 79. La juniori A1 echipa din Ianca a câștigat cu 6-1 dar au pierdut titlul de campioană, titlu pe care de fapt l-au pierdut în urmă cu două etape când au pierdut cu 2-3 meciul de pe teren propriu cu AFC Urleasca.

Pandurii Tudor Vladimirescu – Viitorul Însurăţei 1-1 (1-0). Gazdele au deschis scorul în minutul 11 prin Sfârtoc, iar oaspeții au egalat în minutul 67 prin Mogoș. La juniori A1 Viitorul Însurăței a câștigat cu 5-1.

Săptămâna viitoare se vor juca meciurile din prima etapă din play-off și play-out în Liga a 4-a

În play-off sunt programate meciurile:

Viitorul Șuțești – Voința Vișani

Victoria Traian – AFC Urleasca

Viitorul Ianca stă.

Clasamentul de la care se pornește în play-off este următorul:

 1. Viitorul Ianca 23 puncte
 2. Victoria Traian 17 puncte
 3. Viitorul Șuțești 14 puncte
 4. Voința Vișani 14 puncte
 5. AFC Urleasca 12 puncte

În prima etapă din play-out sunt programate meciurile:

Viitorul Însurăței – ACS Comunal Cazasu

Pandurii Tudor Vladimirescu – Dunărea Tichilești

Distribuie postarea
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •