Sport

Unde vor juca echipele brăilene de handbal în acest weekend

Unde vor juca echipele brăilene de handbal în acest weekend

În acest weekend toate ehipele brăilene de handbal feminin vor avea meciuri. Doar junioarele I și junioarele III de la LPS Brăila vor avea meciuri pe teren propriu, celelalte cinci echipe având meciuri în deplasare.

Astăzi, de la ora 12.00, în prima etapă a turului II din seria A a Diviziei A la handbal feminin, HC Dunărea 2 va evolua în deplasare la CSM Roman.

Echipa pregătită de profesorul Cristian Preda are 6 puncte şi se află pe locul al 4-lea în Seria A, iar adversara sa este singura fără niciun punct până la această etapă și ocupă ultimul loc în clasament.

Din lot deplasat la Roman fac parte și Iasmina Ichim, Ştefania Epureanu şi Mirabela Coteţ. Primele două jucătoare, după acest meci, vor pleaca la Bucureşti, unde se vor alătura lotului echipei de Liga Florilor pentru partida cu Rapid de duminică, 20 octombrie, de la ora 15.30. Acest meci se va juca în Sala Rapid și va fi televizat la TVR HD. Meciul va fi arbitrat de cuplul buzoian Năstase-State. În acest meci Aurelian Roșca se va baza și pe Maria Constantinescu, care nu a jucat în meciul cu CSM București, conform înțelegerii din contractul de împrumut al jucătoarei. De asemenea, vor absenta Tiron și Bălăceanu, iar revenirea Gabriellei Szicz va avea loc cel mai probabil după reluarea campionatului, care se va întrerupe pentru acțiuni ale loturilor naționale.

Mirabela Coteţ nu va merge cu prima echipă la București, ci se va alătura echipei de junioare I a LPS Brăila pentru meiul din deplasare cu Unirea Dobroești, meci programat duminică, de la ora 14.00.

După aceste meciuri, Mirabela Coteț și Aneta Udriștioiu vor pleca spre Cluj, ele fiind convocată la loturile naţionale de tineret, respetiv de senioare ale României.

Astăzi, de la ora 12.00, în Sala LPS Brăila, echipa de junioare II a LPS Brăila va juca cu LPS Iolanda Balaș Sotter Buzău.

La junioare III, HC Dunărea va juca astăzi, de la ora 15.00, în deplasare la CSS Tulcea. Olimpia Brăila va juca mâine, de la ora 10.00, în deplasare la CSM Galați. Junioarele III de la LPS Brăila vor întâlni mâine, pe teren propriu, pe CSS Galați, mei programat de la ora 11.00.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •