Politica Actualitate

Un consilier judetean PNL il ironizează pe deputatul Dragomir

Un consilier judetean PNL il ironizează pe deputatul Dragomir

 

Un consilier judetean PNL il ataca dur pe deputatul Dragomir
Un consilier judetean PNL il ataca dur pe deputatul Dragomir

 

După ce în cadrul unei conferinţe de presă, deputatul PSD Marian Dragomir a atacat fuziunea PDL-PNL, consilierul judeţean George Cristian Ancuţa a lansat un atac dur la adresa fostului său coleg de alianţă.

Ancuţa îi răspunde plin de ironie lui Dragomir la atacurile lansate de social-democrat la adresa fuziunii PDL-PNL. Liberarul susţine că Dragomir  este marcat de vestea că preşedintele său de partid şi-a trădat într-un mod josnic candidatul PSD la prezidenţialele din 2009 (Victor Ponta a declarat că în primul tur a votat cu Crin Antonescu şi nu cu Mircea Geoană – al cărui şef de campanie era).  Consilierul judeţean mai  spune că cele două partide de dreapta şi-au propus ca anul 2014 să fie anul în care românii îşi dovedesc forţa şi vor da un preşedinte care să provină din dreapta politică.

George Cristian Ancuţa, consilier judeţean PNL:

Pentru a-i linişti dubiile legate de această construcţie politică, aş vrea să-i amintesc domnului deputat că PNL este un partid serios, cu o istorie de peste o sută de ani, un partener corect, care nu şi-a încălcat niciodată înţelegerile politice cu diverşii parteneri. Nici de această dată PNL nu va face rabat de la crezul său şi va fi un partener onest în construcţia ce va fi oficializată în cel mai scurt timp. Am văzut în trecut cât rău a adus României ascensiunea unui singur partid. Mentalitatea partidului-stat trebuie să fie eliminată odată pentru totdeauna, tocmai de aceea îl asigur pe domnul deputat că PNL şi PDL vor realiza o construcţie solidă ce va reprezenta o contrapondere a PSD-ului.

Mai mult decât atât, Ancuţa ironizează dur şi colaborarea pe care PSD o are cu UNPR şi cu Marioara Nistor.

Cristian Ancuţa:

În fine, referitor la declaraţia domnului deputat  Dragomir, cum că „alianţa PNL-PDL pică în ridicol”, nu pot să spun decât atât: bună dimineaţa şi colaborare fructuoasă cu PPDD. Înainte de a vă minuna cum vom sta noi la masă cu PDL, întrebaţi-vă cum veţi sta dumneavoastră la masă cu cei care v-au fost aprigi adversari şi contestatari în campania electorală pentru parlamentarele din anul 2012 (nu cred că este necesar să vă reamintesc schimbul de „amabilităţi” pe care îl aveaţi cu contracandidata dumneavoastră, doamna deputat Nistor).

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •