Evenimente

UPDATE: Batranul care a intrat in coma profunda din pricina unui accident stupid a decedat pe patul de spital

UPDATE: Batranul care a intrat in coma profunda din pricina unui accident stupid a decedat pe patul de spital
  Un batran a intrat in coma profunda din pricina unui accident stupid
Batranul a fost transportat in stare grava la UPU

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata barbatului  in varsta de 77 ani , dupa ce a fost lovit din plin de o masina in timp ce isi lua cumparaturile din propriul autoturism. Un sofer neatent l-a lovit din plin pe barbatul care s-a lovit puternic in zona capului, medicii de pe ambulanta gasindu-l in stare de coma. Victima a fost transportata de urgenta la sediul UPU pentru acordarea ingrijirilor medicale de specialitate.

Ieri, in jurul orei 16:00, la intersectia strazilor Imparatul Traian cu strada Neagra, A.G., in varsta de 77 ani a fost lovit din plin de un autotursim. Barbatul era in dreptul masinii sale parcate chiat in fata locuintei si isi lua de pe bancheta din spate cumparaturile, moment in care a fost izbit in plin de un alt autoturism cazand la pamant in stare de inconstienta. Anchetatorii spun ca din primele cercetari efectuate la fata locului de vina ar fi conducatorul masinii care cel mai probabil din neatentie l-a lovit pe batran. Soferul, de 19 ani are propria sa versiune si sustine cu inversunare ca din partea dreapta i-a sarit un copil si a fost nevoit sa efectueze o manevra de evitare a presupusului pieton, moment in care l-a lovit pe A.G.
“La locul solicitarii s-a deplasat o ambulanta cu medic, insa pacientul a fost gasit in stare comatoasa. La fata locului s-au efectuat toate manevrele medicale necesare stabilizarii, dupa care pacientul a fost transportat la UPU”, ne-a declarat Silviu Radu, managerul Serviciului Judetean de Ambulanta Braila.

In urma cu cateva clipe, sursele noastre ne-au spus ca starea barbatului s-a agravat, traumele provocate in zona capului fiind foarte grave. Din pacate, batranul si-a pierdut viata, pe numele soferului vinovat urmand sa se intocmeasca un dosar penal pentru omor din culpa.

 

 

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.