Sport

Ultimul meci pentru HC Dunarea in acest sezon, acasa cu castigatoarea Cupei EHF, SCM Craiova

Ultimul meci pentru HC Dunarea in acest sezon, acasa cu castigatoarea Cupei EHF, SCM Craiova

Handbal Club Dunarea Braila impreuna cu Federatia Romana de Handbal si cu sprijinul Consiliului Judetean Braila si al Primariei Braila organizeaza sambata, 19 mai, incepand cu ora 16.00, partida dintre HC Dunarea Braila si SCM Craiova, din etapa a XXVI-a, a Ligii Nationale de handbal feminin, Linga Florilor.

Meciul va avea loc in Sala Polivalenta „Danubius” iar accesul in sala se va putea face cu o ora si jumatate inaintea inceperii partidei. Biletele se pun in vanzare sambata incepand cu ora 14.00, la Sala Polivalenda Danubius.
Indemnam suporterii sa-si sustina favoritii, respectand cadrul legal, sa nu se lase antrenati in dispute cu caracter xenofob, rasist si obscen, ceea ce ar duce la deturnarea de la caracterul sportiv al competitiei si implicit, suportarea consecintelor prevazute de legislatia in vigoare.

Acesta este ultimul meci al echipei din acest sezon competitional si ne dorim sa ii avem alaturi pe braileni. 

Cu ocazia disputarii acestui meci, HC Dunarea braila se alatura campaniei ”Bogdi invinge tumora”. Alina Vatu a scos la licitatie tricoul de vicecampioana, iar castigatorul urmeaza sa fie anuntat dupa meciul cu SCM Craiova.

De asemenea in ziua meciului, la Sala Polivalenta Danubius va exista o urna cu strangere de fonduri pentru micutul Bogdan. 

Din pacate Bogdan, in varsta de 3 ani, in loc sa se bucure de copilarie acesta se zbate pe patul de spital cu un diagnostic crunt TUMORA PE FICAT CU METASTAZE STADIUL 4.

Pentru investigatii suplimentare, tratament de specialitate si interventii chirurgicale este nevoie urgenta de transferul micutului Bogdan in strainatate, unde poate primi o noua sansa la viata.

[quote]Ma alatur acestui suflet minunat si imi scot la licitatie tricoul de vicecampioana. Hai si tu alaturi de Bogdi. Licitația începe de la suma de 200 lei si se incheie dupa meciul de sâmbătă împotriva celor de la SCM Craiova. Haideti sa fim alaturi de Bogdi asa cum o sa fie si intreaga echipa de la HC Dunărea Brăila, banii strânși de fete o sa ii adaug la banii stransi din licitația tricoului[/quote], a precizat Alina Vatu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •