Sport

Ultimul meci pentru Cuza Sport pe teren propriu în anul 2018

Ultimul meci pentru Cuza Sport pe teren propriu în anul 2018

Cuza Sport Brăila a jucat duminică seara ultimul meci din acest an pe teren propriu în Liga Națională de baschet masculin. De data aceasta adversara brăilenilor a fost CS Municipal Mediaș, în fața cărora tinerii baschetbaliști de la Cuza Sport au pierdut cu 42-113 (8-25, 9-23, 14-27, 11-38). 

În debutul meciului Cuza Sport a condus cu 2-1 și 4-3, după care oaspeții s-au desprins la 10 puncte, scor 4-14 în minutul 6 al meciului. Urdă a oprit seria de coșuri a medieșenilor, dar la finalul primelor 10 minute scorul a fost 8-25. Primul coș din sfertul al doilea a fost marcat de Alexandru Marin după aproape două minute de joc. La jumătatea sfertului al doilea avantajul oaspeților a fost de 20 de puncte, scor 12-32. La pauza mare s-a mers la vestiare la scorul de 17-48, după o evoluție bună pe faza de apărare a echipei brăilene și cu multe atacuri care nu au fost materializate cu aruncări la coș, dar și cu multe aruncări care au lovit inelul și masivii jucători de la Mediaș au recuperat de sub panou.

După ce s-a revenit de la vestiare oaspeții au marcat primele 10 puncte până când Voiculeț a spart gheața cu primele puncte ale brăilenilor în sfertul al treilea. Tot ”veteranul” de 20 de ani al brăilenilor a marcat și următoarele puncte ale meciului, marcând de două ori de la linia de libere, iar Mârza a adus Cuza Sport la 35 de puncte de adversari, apoi Voiculeț a marcat pentru 25-58, în cea mai bună perioadă din meci pentru echipa brăileană, care a marcat în trei minute opt puncte fără să primească niciunul. La finalul sfertului al treilea scorul a fost 31-75.

În ultimul sfert oaspeții au marcat 38 de puncte profitând de apărarea mult mai lejeră a echipei brăilene care a mai înscris doar 11 puncte în ultimele 10 minute ale meciului. De când a rămas numai cu jucători din propria pepinieră aceasta este înfrângerea la cea mai mică diferență și a început să se vadă un progres în jocul tinerilor de la Brăila, dar totodată se simte și timorarea în fața masivilor adversari și faptul că nu au cum să facă două antrenamente pe zi așa cum fac celelalte echipe din Liga Națională.

În acest meci punctele celor de la Cuza Sport Brăila au fost marcate de: Florin Voiculeț -11, Alexandru Koler -5, Eduard Urdă -6, Alexandru Marin -6, David Bejan -5 (un coș de 3 puncte), Dragoș Grozea -2, Vlad Beiliciu -2, Vlad Popescu -2 și Eduard Mârza -2. Au mai jucat: Cristian Surdu și Andrei Bogatu.

Ultimul meci din acest an pentru echipa de Liga Națională a celor de la Cuza Sport Brăila va avea loc sâmbătă, 22 decembrie, în deplasarea la Athletib Constanța.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •