Sport

Trei locuri pe podium pentru Braila la Turneul Alina Dumitru

Trei locuri pe podium pentru Braila la Turneul Alina Dumitru
Trei locuri pe podium pentru Braila la Turneul Alina Dumitru
Trei locuri pe podium pentru Braila la Turneul Alina Dumitru

Săptămâna trecută, în Sala Floreasca din București, s-a desfășurat ediția a II-a a Turneului ”Alina Dumitru” la judo, competiție rezervată copiilor de la categoriile U10, U12 și U14. La ediția din acest an au participat 730 de sportivi, dintre care 7 de la secția de judo a CSM Brăila, antrenor Carmen Constantin. Cei șapte sportivi brăileni au venit acasă cu o medalie de aur, una de argint, una de bronz și un loc 5, o prestație bună pentru micii judoka pregătiți de Carmen Constantin.

La categoria de vârstă U 14, CSM Brăila a participat cu 3 sportivi, două fete și un băiat, iar la categoria de vârstă U12 au participat 4 sportivi, două fete și doi băieți.

varvaruc catalina - locul 1
varvaruc catalina – locul 1

La U14, categoria 57 kg, Cătălina Varvaruc a reușit să câștige toate cele trei meciuri pe care le-a disputat și s-a clasat pe locul 1 la această categorie. Tot la U14, dar la categoria de greutate 52 kg, Teodora Naidin a avut de disputat cinci meciuri, din care a câștigat 4, clasându-se pe locul al 2-lea la această categorie de greutate. Alexandru Simonfi a luptat în patru meciuri, câștigând două și pierzându-le pe celelalte două, la categoria 55 kg.

La U12, Andreea Marinescu a luptat la categoria 32 kg. Sportiva de la CSM Brăila a câștigat primele 4 meciuri, dar a pierdut în semifinală. În finala pentru locul 3, Andreea a câștigat lupta și s-a clasat pe locul 3 la categoria sa de greutate. La categoria 26 kg fete, Maria Naidin a câștigat două lupte și a pierdut alte două, neclasându-se pe vreun loc în clasamentul final. Adelin Neculai s-a luptat la categoria 46 kg băieți U12 și s-a clasat pe locul 5 după ce a câștigat patru lupte și a pierdut două. Gabriel Marcopol s-a luptat în trei meciuri, câștigând două și pierzând unul, fără însă să ocupe loc în clasament.

teodora naidin locul 2
teodora naidin locul 2

Primii trei clasați la fiecare categorie au primit diplome, medalii personalizate și tricouri. La această competiție s-au acordat premii pentru primele 3 cluburi cu sportivi pe podium, în care CSM Brăila a acumulat 15 puncte.

Următoarea competiție la care vor participa sportivii de la CSM Brăila este Campionatul Național de juniori U12, care se va desfășura la Techirghiol în perioada 6-7 iunie 2014. La această competiție vor participa sportivii care s-au clasat pe primele 4 locuri la fazele zonale.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •