Sport

Trei echipe brailene incep noul sezon fotbalistic cu meciuri in Cupa Romaniei

Trei echipe brailene incep noul sezon fotbalistic cu meciuri in Cupa Romaniei

Miercuri, 1 august, de la ora 17.30 sunt programate meciurile din prima etapă a Cupei României la fotbal, faza națională. În această fază a competiției sunt angrenate trei ehipe din județul Brăila, iar două dintre ele se vor întâlni în meci direct.

Viitorul Ianca va întâlni pe stadionul Ștefan Vrăbioru pe Victoria Traian. Dacă Viitorul Ianca este câștigătoarea fazei județene a Cupei României, Victoria Traian joacă din postura de reprezentantă a Ligii a 3-a, unde speră să fie reprimită și în campionatul 2018-2019. partida de la Ianca va fi arbitrată de o brigadă din Galați, cându-l la centru pe Răzvan Beldiman. Acesta va fi ajutat de arbitrii asistenți Daniel Bararu și Florin Iftode, ultimul din orașul Târgu Bujor. Beldiman a arbitrat echipa din Traian de două ori în Liga a 3-a, în înfrângerea cu 0-7 cu FC Vountari II și în meciul pierdut cu 0-1 în fața celor de la CSM Rm. Sărat.

Sportul Chiscani va juca la Galați, pe stadionul Dunărea, unde va întâlni campioana și deținătoarea fazei județene a Cupei României, ACS Universitatea Dunărea de Jos Galaţi, echipă care a pierdut promovarea în Liga a 3-a în fața celor de la CS Făurei. Partida de la Galați va fi arbitrată la centru de Adrian Frățilă din Vadu Paşii, județul Buzău. Acesta va fi ajutat de arbitrii asistenți Silviu Andreiu din Rm. Sărat și Andreea Nicoleta Sava din Mărăcineni. Frățilă a mai arbitrat echipa din Chiscani în 2016, tot în Cupa României, când Sportul a pierdut la Chiscani meciul cu FC Viitorul 2 Constanța cu scorul de 2-6.

Toate cele trei echipe brăilene anunță multe schimbări în loturi pentru noul sezon și au obiective îndrăznețe. Viitorul Ianca, pregătită de Cosmin Necoară, își propune promovarea în Liga a 3-a și trecerea peste cât mai multe etape din Cupa României.

Victoria Traian, pregătită de Puiu Antohi și Costel Roșu, speră să fie invitată să rămână și sezonul următor în Liga a 3-a și să reușească în acest al doilea campionat jucat în acest eșalon să evite retrogradarea.

Sportul Chiscani, după două sezoane în Liga a 3-a își propune să ajungă într-o fază superioară a Cupei României, în care să aducă la Chiscani o echipă de Liga a 2-a și o clasare cât mai bună în Liga a 3-a, departe de zona retrogradării. Și Sportul Chiscani și-a schimbat și ea antrenorul și îl are pe bancă pe Adrian Baldovin.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •