Social

Taximetristi amendati pentru ca nu au prezentat atestatul profesional pentru transport persoane in regim de taxi

Taximetristi amendati pentru ca nu au prezentat atestatul profesional pentru transport persoane in regim de taxi

În ultima săptămână din luna februarie Poliția Locală Brăila a aplicat un număr de 18 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 20.000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38/2003, privind transportul în regim de taxi. 

Taximetriștii au fost sancționați pentru că la controlul efectuat de către polițiștii locali nu au respectat obligația de a prezenta documentele prevăzute de legislația în vigoare, respectiv atestatul profesional pentru transport persoane în regim de taxi.

Astfel, au fost amendați cu câte 2.000 lei, S. R.-L., în vârstă de 35 ani, din Brăila, aflat în timpul activității în stația de taxi „Școlilor”, cu auto marca Chevrolet și O. Constantin, în vârstă de 60 ani, din Brăila, în calitate de taximetrist aflat în timpul activității în stația de taxi „Capăt Vidin” cu auto marca Dacia Logan.

Câte 1.000 lei amendă au primit Gh. A.-M., în vârstă de 30 ani, din Brăila, cu auto marca Dacia Logan și I. C.-Șt., în vârstă de 20 ani, din Brăila cu auto marca Dacia Logan, pe strada 1 Decembrie 1918,  în calitate de taximetriști aflați în timpul activității în stația de taxi „Bulevard”.

Tot 1000 de lei amendă au primit I. F.-M., în vârstă de 27 ani, din Brăila și F. C.-D., în vârstă de 23 ani, din Brăila, pe strada Școlilor, în calitate de taximetriști aflați în timpul activității în stația de taxi ”Școlilor” cu autoturisme marca Dacia Logan.

C. V., în vârstă de 34 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 lei pe Șoseaua Buzăului, în calitate de taximetrist aflat în timpul activității, în stația de taxi „Biserica Radu Negru” cu auto marca Opel, iar Ș. P., în vârstă de 41ani, din Brăila a primit tot amendă în valoare de 1.000 lei pe Aleea Cutezătorilor, în calitate de taximetrist aflat în timpul activității în stația de taxi „Capăt linia 2-Hipodrom” cu auto marca Dacia Logan.

Aflat în stația de taxi de la ”Spitalul Județean” L. Al., în vârstă de 34 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 lei, pe Șoseaua Națională Veche, în calitate de taximetrist aflat în timpul activității cu auto marca Dacia Logan, pentru că la controlul efectuat de către polițiștii locali nu a respectat obligația de a prezenta documentele prevăzute de legislația în vigoare, respectiv atestatul profesional pentru transport persoane în regim de taxi.

D. A.-Al., în vârstă de 49 ani, din Brăila a primit o amendă în valoare de 1.000 lei pe strada Pietății, în calitate de taximetrist aflat în timpul activității în stația de taxi „Spitalul nr. 3” cu auto marca Dacia Logan, tot pentru că la controlul efectuat de către polițiștii locali nu a respectat obligația de a prezenta atestatul profesional pentru transport persoane în regim de taxi.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •