Tabarac: Daca demersul pentru eliminarea taxei pentru apa pluviala nu va trece de CLM vom initia procedurile de dizolvare a consiliului

ArticoleSimilare

Noul preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Brăila, Adrian Tabarac a spus că prin alegerea sa în această funcție se va implica și mai mult în activitatea politică și în lupta împotriva abuzurilor social-democraţilor. Printre abuzurile administrației locale, Tabarac a amintit taxarea în continuare a apei pluviale, lucru pe care liberalii vor continua să încerce să îl stopeze, dar și taxa de salubrizare, pe care liberalii o consideră mare.

“Proiectul care a primit votul de încredere al membrilor este acela de a opri, de a elimina taxa pe apa de ploaie şi de a genera un referendum ca fiecare cetăţean al Municipiului Brăila să îşi spună cuvântul, dacă doreşte sau nu, să fie eliminată această taxă”, a declarat Adrian Tabarac.

Liberalii au precizat că vor merge mai departe cu proiectul lor în CLM, iar dacă nu vor avea sprijinul majorităţii, se vor îndrepta către instanţele de judecată.

Noul președinte al PNL a spus că în urma discuțiilor cu oamenii a constatat că aceștia nu mai au încredere în actualul Consiliu Local Municipal, iar dacă propunerea lor de eliminare a taxei pentru apa pluvială nu va fi adoptată vor încerca declanşarea unui referendum pentru dizolvarea actualui CLM.