Opinii - Comentarii

Suntem in cautarea celui mai promitator brand brailean

Suntem in cautarea celui mai promitator brand brailean

cel-mai-promitator-brand-romanesc

Când auziţi “brand”, la ce vă gândiţi? Majoritatea dintre noi ne gândim la cele de renume, precum “Coca Cola”, “Nike”, “Apple”. Şi lista poate continua. Dar ce presupune acest concept mai exact? Să fie oare faima şi celebritatea? Mai întâi , să ne gândim, pe plan local, la toată gama de firme şi produse prezente pe piaţă şi  să vedem câte dintre ele se pot remarca şi cu ce. Cu toţii ştim că Brăila, de-a lungul timpului, s-a putut lăuda cu branduri locale pe care le rememorăm  din când în când şi care ne stârnesc melancolia vremurilor de altădată şi ne aduc aminte de un oraş cochet şi plin de farmec.

Astăzi, într-o lume haotică şi plină de importuri de toate felurile, de publicitate agresivă şi nu neapărat de cea mai bună calitate, noi, clienţii, nu mai ştim ce să alegem.  De ce? Pentru că multe firme românesti, cu produse foarte bune, nu au o imagine personalizată şi o prezentare care să transmită clientului ce  fel de produse vinde, dacă sunt sau nu originale româneşti, precum şi alte trăsături specifice. De aceea, multe dintre acestea, mai ales cele care sunt la început, datorită lipsei “branding”-lui şi în ciuda faptului că au produse de calitate, nu reuşesc să evolueze, deoarece mesajul lor nu ajunge la client.

În concluzie, “brand” şi “branding” nu înseamnă numai faimă, renume –  înseamnă, mai întâi, un mesaj vizual corect şi profesionist, care să ajungă la client în condiţiile unei pieţe saturate de firme cu produse ieftine, “de talcioc”, fără tradiţie sau calitate, dar cu o publicitate agresivă, preţuri mici, încântătoare sau ambalaje atrăgătoare care nu transmit adevărata faţă a produselor vândute.

Cei de la Seed Consultants au observat acest lucru, venind în sprijinul tuturor companiilor mici, mijlocii şi mari, cu programul-concurs: “Cel Mai Promitator Brand Romanesc”, ajuns la ediţia 5.

Programul este o platformă pentru antreprenorii români al căror obiectiv este susţinerea brandurilor româneşti şi promovarea brandingului. Competiţia este deschisă acum şi Start-up-urilor. La final, câştigătorul va beneficia de un program de branding gratuit.

Seed Consultants este singura agenţie de branding din România care are un parteneriat de lucru cu Landor Associates, o companie internaţională de consultanţă de brand şi design, una dintre cele mai importante companii de branding globale.

 

Pentru înscriere la acest program, completează formularul: http://celmaipromitatorbrand.ro/aplica-acum/ şi trimite-l până la data de 20 iulie 2014:

•          prin e-mail la [email protected]

•          prin poştă la adresa strada Gârlei, nr. 1B, sector 1, București

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul organizator: http://celmaipromitatorbrand.ro/

În sprijinul promovării brandurilor locale brăilene şi a programului “Cel Mai Promitator Brand Romanesc” , vă vin în ajutor şi articolele de mai jos, unde puteţi găsi, de asemenea, detalii referitoare la concurs şi modul de participare:

http://sud-est-forum.ro/wp/2014/07/descopera-cel-mai-promitator-brand-brailean-intra-in-concurs-cu-www-brailapebune-net/

http://www.probr.ro/intra-concurs-cu-www-brailapebune-net/

Le dorim succes celor care se vor înscrie şi care au voinţa de a demonstra că încă mai există branduri locale ce merită a fi promovate!

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •