Sport

Sportul Chiscani eliminata din Cupa Romaniei

Sportul Chiscani eliminata din Cupa Romaniei

Sportul Chiscani a plecat la Galați cu hotărârea fermă de a obține calificarea în turul următor al Cupei României, far au demonstrat asta doar în primul sfert de oră al meciului cu ACS Universitatea Dunărea de Jos. 

Echipa antrenată de Adrian Baldovin a deschis repede scorul pe stadionul ”Dunărea” din Galați și se părea că își vor tranșa calificarea. În minutul 5 Emanuel Moldoveanu a șutat la poartă, mingea a fost deviată de un jucător gălățean până la marginea careului de 16 m, iar Marius Coman a pivotat și a șutat la rădăcina barei, 0-1.

Gazdele puteau egala în minutul 18, dar portarul Constantinescu a avut o intervenție foarte bună și a scos mingea de sub bară, la lovitura de cap a lui Anastasie, după o centrare a lui Țuiu.

În minutul 24 Moldoveanu a reluat spectaculos o minge spre poartă, dar aceasta a trecut pe lângă, iar un minut mai târziu Constantinescu a avut din nou o paradă și a evitat golul la șutul lui Anastasie.

În minutul 32 ratare monumentala Perju, care singur cu portarul, de la 8 metri, a șutat imprecis și mingea s-a dus mult peste poartă, iar scorul la pauză a rămas 0-1.

Repriza a doua la discreția gazdelor, jucatorii de la Sportul Chiscani fiind de nerecunoscut, ei nereușind nici măcar un șut periculos pe poartă în această parte a jocului.

În minutul 66 Adrian Grigoraș a fost ținut în careu de Drezaliu, și arbitrul de centru a dictat lovitură de la 11 metri. Penalty-ul a fost executat tot Grigoraș, care a restabilit egalitatea. În minutul 81 Adrian Anastasie a fost faultat în careu și Adrian Grigoraș a transformat lovitura de pedeapsă aducând echipa din Galați în avantaj.

În minutul 84 putea fi 3-1, dar Anastase, după ce a driblat tot ce i-a ieșit în cale a încercat un dribling în plus și fundașii echipei din Chiscani au reușit să înlăture pericolul.

Gălățenii au terminat meciul în nouă jucători de câmp după ce Antofe a fost eliminat în minutul 87, dar chiscănenii nu au găsit soluții să pună în pericol poarta apărată de Olaru.

ACS Universitatea Dunărea de Jos Galați a început meciul cu: Olaru – Iacob, Antofe, Morogan, Hilohi – Țuiu, Ignat, Chiciuc, Perju – Anastasie, Grigoraș.

Adrian Anastasie și Lucian Ignat vor juca în sezonul 2018-2019 în Liga a 3-a pentru CS Făurei, dar cei doi au ținut să ajute CSU Dunărea de Jos în meciul de Cupa României contra celor de al Sportul Chiscani, acesta fiind ultimul lor meci la echipa gălățeană.

Pentru Sportul Chiscani au Jucat: Constantinescu – Bălan, Valentin Ion, Drezaliu, Bogdan Dumitru – G. Chihaia, Lovin, E. Moldoveanu, Lupu (min. 60 Adamache) – M. Coman (min. 76 Zaharia), Alin Radu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •