Sport

Sportul Chiscani coboara pe loc retrogradabil dupa infrangerea de la Borcea

Sportul Chiscani coboara pe loc retrogradabil dupa infrangerea de la Borcea

Sportul Chiscani a pierdut sâmbătă după amiază derby-ul pentru salvarea de la retrogradare cu Agricola Borcea și stau la mâna rezultatelor pentru a se menține în Liga a 3-a și sezonul următor. Sportul Chiscani a părăsit terenul de la Borcea învinsă cu scorul de 3-1, după ce au fost la egalitate cu ialomițenii mai bine de 20 de minute, până în ultimul sfert de oră.

În prima repriză, raportul ocaziilor a fost egal, Agricola a expediat primul şut pe spaţiul porţii în minutul 2 prin Cazacu dar Constandache a scos mingea. Apoi, Ionuţ Cristian a şutat puțin peste transversala în minutul 12. Văduva, în minutul 15 și Gigel Costache, un minut mai târziu, au ratat din interiorul careului, iar în minutul 19 Marius Coman a șutat mingea în plasa laterală. În miutul 24, I. Cristian a câştigat duelul cu portarul gazdelor, dar în loc să trimită mingea în poarta goală i-a pasat în spate lui Coman, acesta a şutat plasat dar Alecsandru a scos mingea de pe linia porţii. Cei care aveau să deschidă scorul au fost jucătorii echipei gazdă, în minitul 43, când Gâță a șutat spre poarta lui Constandache, mingea a lovit bara și a intrat în plasă, 1-0 pentru Agricola.

În repriza a doua echipa din Chiscani a ratat prima ocazie de a egala în minutul 48, prin Marius Coman. În minutul 55 Ionuț Cristian a fost faultat în careu de Wincentocicz și Sportul Chiscani a egalat, prin Gigel Costache care a transformat penalty-ul. Chiscănenii puteau trece în avantaj, dar Iordache în minutul 72 și Marius Coman în minutul 75, au irosit oportunitățile.

Şi cum ocaziile se răzbună, în minutul 77 Agricola Borcea a beneficiat de o lovitură liberă de la 25 m. Răzvan Cazacu a șutat puternic, direct pe poartă și l-a lăsat fără replică pe Constandache, 2-1. În minutul 86 gazdele au iniţiat un contraatac, Gâţă a fost faultat în careu de Constandache şi arbitrul Valentin Naidin din Turnu Măgurele a dictat penalty. Tot Gâță a executat lovitura de la 11 metri și a majorat diferența în favoarea gazdelor. În minutul 90 George Bălan a centrat în faţa porţii, iar Preda a trimis mingea, cu capul, pe lângă vinclu și meciul s-a terminat cu victoria gazdelor.

În urma acestei, înfrângeri Sportul Chiscani a coborât pe locul al 12-lea în clasament, poziţie retrogradabilă în acest moment.

Pentru Sportul Chiscani au jucat: C. Constandache – G. Bălan, G. Preda, Cr. Căldăraru, Boga – M. Iordache, O. Vârlan (min. 58 E. Ndigwe), Chihaia (min. 46 M. Pascu), G. Costache (min. 82 S. Crăciun) – I. Cristian, M. Coman.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •