Sport

Sportul Chiscani a rezistat 78 de minute in deplasarea de la Aerostar Bacau

Sportul Chiscani a rezistat 78 de minute in deplasarea de la Aerostar Bacau
Sportul Chiscani a rezistat 78 de minute in deplasarea de la Aerostar Bacau
Sportul Chiscani a rezistat 78 de minute in deplasarea de la Aerostar Bacau

În acest sfârșit de săptămâna s-a reluat și campionatul Ligii a 3-a la fotbal. În prima etapă a returului, Sportul Chiscani a evoluat în deplasare, la Bacău, cu Aerostar. Jucătorii pregătiți de George Pascu au rezistat 78 de minute fără să primească gol, pentru ca în final să cedeze cu 3-1 (0-0).

În minutul 8 Pîrlog l-a faultat în careu pe Ignea și arbitrul a dictat penalty pentru gazde. Mihăeș a executat slab și portarul George Tudor a apărat, evitând deschiderea scorului. În minutul 19 Mucuță a primit o pasă de la Mirescu, a prelungit până la Huțu, dar acesta s-a complicat cu un dribling și a pierdut mingea. În minutul 28, la o lovitură de colț a Sportului Chiscani, Mirescu a reluat pe poartă, Albescu a respins și mingea a ajuns la Mucuță, care a reluat peste poartă. În minutul 33, Dragoș mucuță a trimis cu capul peste transversală o minge venită din centrarea lui Huțu. În minutul 40 Mirescu a încercat și el vigilența lui Albescu, dar portarul Bacăului a reținut. În prelungirile primei reprize, Chirilă a șutat de la marginea careului, dar Tudor a scos de la colțul scurt și la pauză scorul a rămas 0-0.

După pauză, prima situație mare de a marca a fost a celor de la Sportul Chiscani. În minutul 51 Sorin Techiu a scăpat singur cu portarul gazdelor, dar Albescu a reușit să-l blocheze pe atacantul brăilean. În minutul 56 Tudor a avut o nouă intervenție reușită la un șut puternic al lui Saharu. Gazdele au continuat ofensiva și în minutul 61, la un corner executat de Saharu, Honea a reluat pe lângă poarta apărată de Tudor. În minutul 78 avea să vină primul gol al meciului. La un corner executat de Strat, Ionuț Artenie a reluat de lângă Pîrlog și a trimis în poartă, 1-0. În minutul 81 Teodor Ignea a majorat diferența pe tabela de marcaj, iar în minutul 85 Ionuț Chirilă a marcat pentru 3-0. Sportul Chiscani a marcat golul de onoare în minutul 88, prin Sorin Techiu, care scăpat singur cu Albescu nu l-a mai iertat pe acesta.

Sportul Chiscani a jucat în formula: G. Tudor – Mădularea (min. 12 D. Mirescu), Cl. Boariu, Pîrlog (min. 85 G. Bordei), V. Zărnescu – Chihaia (min. 46 Gașpar), G. Costache, Bogdan, I. Huțu – D. Mucuță, S. Techiu.

Etapa viitoare, Sportul Chiscani va juca pe terenul din localitate cu Sporting Liești.

foto: facebook.com/clubsportivaerostar

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •