ProBr

Sportul Chiscani a realizat scorul etapei in deplasarea de la Plopu

Sportul Chiscani a realizat scorul etapei in deplasarea de la Plopu
Sportul Chiscani a realizat scorul etapei in deplasarea de la Plopu
Sportul Chiscani a realizat scorul etapei in deplasarea de la Plopu

Sâmbăta și duminică, Liga a 4-a la fotbal a programat meciurile etapei a 16-a, o etapă în care s-a înregistrat și o primă surpriză, Victoria Cazasu reușind să câștige pe terenul echipei de pe locul al treilea, Viitorul Însurăţei. În această etapă, gazdele și oaspeții și-au împărțit victoriile, în afara celor de la Cazasu, CS Făurei și Sportul Chiscani plecând victorioase de pe terenurile din Movila Miresii, respectiv Plopu. Sportul Chiscani, lidera autoritară a clasamentului Ligii a 4-a, a realizat și scorul etapei, iar Andrei Crăciun a fost golgheterul etapei cu trei goluri marcate.
Rezultatele înregistrate în etapa a 16-a:
Viitorul Ianca – Victoria Traian 3 – 1 (2-0). Pentru echipa din Ianca au marcat C. Irimia (20, 83) și Andrei Ciucașu (30), golul oaspeților fiind marcat de Zăgan în minutul 80. La juniori A1 gazdele au câștigat cu 4-0.
Dacia Unirea 2 Brăila – Pandurii Tudor Vladimirescu 3 – 2 (1-1). Echipa a doua a Daciei Unirea Brăila s-a impus greu în fața celor de la Pandurii, cu un gol marcat în minutele de prelungiri. Echipa antrenată de Vasile Darie a condus de două ori, dar de fiecare dată a fost egalată. Au marcat: Dragoș Mucuță (25), Dorin Istrate (65) și Sorin Techiu (90+2), respectiv Apostol (31) și Andrieș (82). La juniori au câștigat oaspeții cu 4-0.
Viitorul Însurăţei – Victoria Cazasu 1 – 4 (1-1). Viitorul Însurăței a deschis scorul în minutul 18 prin Lupașcu, iar oaspeții au reușit să egaleze în minutul 45 prin Vlad Omer. Imediat după pauză, în minutul 46 Banciu a adus echipa din Cazasu în avantaj și tot el a majorat diferența în minutul 71, pentru ca în minutul 82 Vially Gheorghiță să stabilească rezultatul final al meciului de la Însurăței. La juniori A1 gazdele au câștigat cu 9-1.
Voinţa Plopu – Sportul Chiscani 0 – 8 (0-4). Lidera autoritară a Ligii a 4-a s-a impus fără drept de apel la Plopu, după un meci în care au marcat câte 4 goluri în fiecare repriză. Au marcat: Andrei Crăciun (16, 35, 70), Ionuț Huțu (26), Liviu Boariu (28), Vali Durbacă (77), Sorin Filip Ghighimoc (79) și Ionuț Bogdan (88). La juniori, Plopu s-a impus cu 8-3.
Voinţa Vişani – Voinţa Şuţeşti 2 – 1 (0-1). Oaspeții au condus la pauză după reușita lui Ulmeanu din minutul 32, pentru ca în numai două minute din repriza a doua gazdele să întoarcă rezultatul și să câștige prin golurile înscrise de Dobrică (56) și Băbeanu (58). La juniori A1 au câștigat oaspeții cu 2-1.
Gloria Movila Miresii – CS Făurei 1 – 2 (1-2). Lazăr a deschis scorul în minutul 17 pentru Movila Miresii, apoi Mâță în minutul 37 și Ciurea în minutul 44 au adus victoria celor de la Făurei. La juniori gazdele au câștigat cu 5-2.

În clasamentul seniorilor Sportul Chiscani s-a detașat cu 48 de puncte din tot atâtea posibile, fiind urmată de Victoria Traian cu 33 de puncte și Viitorul Însurăței cu 31 de puncte. Pe locul 4 se află Dacia Unirea 2 Brăila cu 30 de puncte.

La juniori A1 lider a rămas și după această etapă Pandurii Tudor Vladimirescu cu 46 de puncte, urmată de Viitorul Însurăței cu 45 de puncte și Viitorul Ianca cu 37 de puncte.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •