Sport

Sportul Chiscani a pierdut cu 3-0 la Slobozia, cu doua goluri primite in ultimele 4 minute

Sportul Chiscani a pierdut cu 3-0 la Slobozia, cu doua goluri primite in ultimele 4 minute

Sportul Chiscani a avut un început bun de meci în deplasarea din etapa a XXII-a din seria I a Ligii a 3-a, dar au cedat la final cu 0-3 în fața celor de a Unirea SLobozia, una dintre echipele care la începutul sezonului emitea pretenții la promovare.

Primele două ocazii de gol au aparţinut echipei din Chiscani. În minutul 8 Preda i-a pasat în adâncime lui Ndigwe, acesta a deviat mingea, cu capul, la Cristian, dar atacantul oaspeţior a fost blocat in extremis, de un apărător al celor de la Slobozia. În minutul 18 Marius Coman a i-a pasat lui Cristian, acesta a şutat plasat însă Ghinea a scos mingea de la colţul scurt.

În minutul 30 gazdele au iniţiat un contraatac rapid, finalizat cu centrarea lui Ene la marginea careului, iar Roland Stănescu a deviat mingea, cu capul, sub transversala porţii apărate de Constandache şi gazdele au deschis scorul. Un minut mai târziu Sportul Chiscani putea egala. Bălan a pornit într-o incursiune pe stânga, a centrat în faţa porţii, însă mingea şutată de Coman la colţul scurt a fost reţinută de portarul gazdelor. În minutul 35 Vârlan a centrat din corner dar Tudor a scos a deviat mingea în faţă, aceasta a ajuns la Coman care a fost faultat la 20 m. Cristian executat lovitura liberă cu un şut plasat, cu efect, dar portarul gazdelor a avut din nou o intervenţie bună.

În minutul 43 Stănescu a centrat la marginea careului iar Toma a trimis mingea pe lângă stâlpul din dreapta al porţii apărate de Constandache. Ultima şansă de gol a primei reprize a aparţinut echipei Sportul Chiscani, la o lovitură de colț executată de Octavian Vârlan, care a trimis mingea pe poartă, dar Tudor a deviat-o lateral la Coman care a şutat apoi în plasa laterală.

În repriza secundă prima fază periculoasă a aparținut tot celor de la Chiscani. În minutul 56 Chihaia a centrat în faţa porţii, dar Ndigwe a ratat preluarea. După această fază gazdele au preluat total controlul jocului, ratând două situaţii de a înscrie, în minutul 60 prin Ghinea, apoi în minutul 72 prin Răducă, care, din 3 metri, a trimis mingea peste transversală. În minutul 80 Bucă a fost blocat în extremis de Constandache și meciul se îndrepta spre o victorie la limită a celor de la Unirea Slobozia.

În minutul 89 Mihăiţă Năstase a reușit să înscrie pentru 2-0, iar la ultima fază a partidei, în minutul 90+3, Ghinea a stabilit scorul final, 3-0 pentru Unirea Slobozia.

Sportul Chiscani: Constandache – M. Iordache, G. Preda, Pârlog, Bălan (min. 65: Dumitrana) – O. Vârlan – M. Coman, C. Căldăraru, G. Chihaia, E. Ndigwe (min. 74: Vlad Omer) – I. Cristian (79: S. Techiu).

Sportul Chiscani se menţine pe locul 10 în clasament şi după etapa a XXII-a, iar vineri, 4 mai, de la ora 18.00, va întâlni pe teren propriu pe FC Voluntari 2.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •