Sport

Sportul Chiscani a obținut un punct pe terenul liderului

Sportul Chiscani a obținut un punct pe terenul liderului

Sportul Chiscani au remizat, 2-2, în deplasare, cu CS Afumaţi, lidera clasamentului înaintea etapei a III-a. Echipa lui Adrian Baldovin a furnizat o surpriză în această etapă, smulgând un punct pe terenul singurei echipei care câștigase ambele meciuri în acest sezon al seriei a II-a din Liga a 3-a.

După un început de partidă echilibrat, Sportul Chiscani au avut prima situaţie de poartă. Adamache şi Bălan au combinat la mijlocul terenului, mingea a ajuns la Mihai care a centrat în faţa porţii, însă Alin Radu a trimis mingea peste transversală.

CS Afumaţi a replicat în minutul 33 prin două şuturi consecutive ale lui Constantinescu şi Manole, dar Popescu a fost la post.

Sportul Chiscani a ratat cea mai mare ocazie de gol a primei reprize în minutul 38, când, după un contraatac rapid, mingea a ajuns la Victor Mihai, iar acesta a şutat cu efect. Obretin a boxat mingea greşit și a lovit bara, apoi a poposit cu noroc, în braţele portarului.

În finalul primei reprize, gazdele au forţat deschiderea scorului dar, în minutul 41, la şutul lui Perju din 5-6 metri, mingea a trecut pe lângă poartă. La ultima fază a primelor 45 de minute Pârlog a scos de pe linia porţii mingea şutată de Vasile.

În minutul 48, portarul Sportului a parat la colţul scurt mingea şutată din apropiere, de Vasile. În minutul 54 echipa lui Adrian Baldovin a inițiat un contraatac, mingea a ajuns la Mihai, la marginea careului gazdelor, unde a fost faultat, dar arbitrul de centru a lăsat jocul să continue. A urmat un contraatac al gazdelor, Popescu l-a faultat în suprafaţa de pedeapsă pe Zaharia, iar centralul a arătat punctul cu var. Mugurel Dedu a şutat în stânga portarului şi a deschis scorul. 1-0 pentru CS Afumați din minutul 56.

După golul primit Sportul Chiscani a preluat iniţiativa. În minutul 54, dar după o lovitură liberă executată de Mihai, Moldovenu a trimis mingea pe lângă poartă. Putea fi 1-1 în minutul 71, când Adamache a şutat de la 18 metri, dar mingea deviată de unul dintre adversari a lovit transversala şi a ieşit în corner.

În minutul 76 gazdele au beneficiat de o lovitură liberă de la 16 metri, poziţie centrală, dar șutul lui Neagoe a fost deviat în corner de portarul Popescu. În minutul 78 Marius Coman i-a pasat lui Ștefan Adamache, iar acesta a înscris cu un șut plasat din marginea careului, 1-1.

În minutul 81, după o centrare de pe dreapta, Ciprian Perju a adus din nou în avantaj echipa gazdă. Oaspeţii au sperat în continuare în şansa lor. Sportul Chiscani a reuşit să egaleze din nou, graţie golului marcat de Emanuel Moldoveanu în minutul 83, după o centrare a lui Alin Radu.

La scorul de 2-2 ambele combatante au rămas în câte 10 oameni pe teren. Ştefan Vasile, de la gazde, a văzut direct cartonaşul roşu, iar Gabriel Preda, de la Sportul Chiscani, a primit al doilea galben pentru injurii şi a fost trimis la cabine mai devreme.

Meciul a fost prelungită cu 5 minute, însă niciuna dintre echipe nu şi-a mai creat ocazii de gol, iar jocul s-a încheiat nedecis, 2-2 (0-0).

Sportul Chiscani: Popescu – G. Bălan, G. Preda, Pîrlog, B. Dumitru – G. Chihaia, Lovin (min. 62 M. Coman) – Mihai (min. 90 Gavrilă), Șt. Adamache, M. Iordache (min. 49 E. Moldoveanu) – A. Radu.

CS Afumaţi: Obretin – Onea, Robicek, Manole, Grosu – Vasile, M. Dedu, Perju, Constantinescu – Zaharia (min. 68 Neagoe), Buduroi.

Celelalte rezultate înregistrate în seria a II-a din Liga a 3-a:

vineri, 7 septembrie, ora 17:00
CSO Bragadiru – CS Făurei 0-1 (0-0). A marcat: Bănel Nicoliţă (62 – pen.)
CS Tunari – SC Popeşti Leordeni 1-2 (0-1). Au marcat: Mihai Ion (90) / Angelo Anghelini (37), Lucian Neaţă (61)

sâmbătă, 8 septembrie, ora 17:00
Agricola Borcea – FC FCSB 2 5-3 (3-1). Au marcat: Daniel Gâţă (8), Andrei Moise (15), Laurenţiu Zaina (43), Marius Petcu (55), Răzvan Cazacu (71) / Cristian Dumitru (40, 51 – pen.), Alexandru Enache (68)
Unirea Slobozia – Progresul Spartac 3-2 (2-0). Au marcat: Marian Şerban (28), Mihăiţă Năstase (31), Mihai Milotin (78) / Ciprian Stanciu (63 – pen., 85)

sâmbătă, 8 septembrie, ora 19:30
Fotbal Club Rapid – Delta Dobrogea Tulcea 5-0 (2-0). Au marcat: Marian Vlada (4), Alin Cârstocea (31), Deivydas Matulevicius (50), Sergiu Jurj (86 – pen.), Petre Goge (90+4)

Meciurile Înainte Modelu – Axiopolis Sport Cernavodă și CS Medgidia – ACSM Olteniţa au fost amânate pentru că jucători de la echipele din Cernavodă și Medgidia au fost convocațila naţionala de fotbal pe plajă.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •