Sport

Sportul Chiscani a jucat aproape o oră cu un om mai puțin și a pierdut cu 1-2 în fața Rapidului

Sportul Chiscani a jucat aproape o oră cu un om mai puțin și a pierdut cu 1-2 în fața Rapidului

Duminică dimineață, Parcul Monument a fost invadat de iubitori ai fotbalului. Meciul din etapa a 20-a a Ligii a 3-a, dintre Sportul Chiscani și Rapid București a adunat în tribunele stadionului Municipal din Brăila aproape 3000 de spectatori, dintre care peste 700 veniți din București și din ale județe, suporteri ai giuleștenilor. După un meci dominat de oaspeți, mai ales în repriza a doua, Rapid s-a impus cu 2-1 (1-1) în fața Sportului Chiscani, care a jucat aproape o oră cu 10 oameni pe teren.

După un început de tatonare, în care elevii lui Adrian Baldovin au închis culoarele spre poarta lui Popescu, în minutul 9 oaspeții au obținut o lovitură de la colțul terenului, de pe partea dreaptă. Cârstocea a centrat la marginea careului de 6 metri, iar Vlada a reluat cu capul însă Popescu a scos de sub transversală, trimițând din nou în corner. După mai multe încercări de pătrunderi sau centrări în careu ale rapidiștilor, în minutul 15 au reușit să deschidă scorul. Ionuț Voicu a recuperat o minge la centrul terenului, i-a pasat în spate lui Hlistei, care a trimis o pasă în adâncime pentru Marian Vlada, scăpat singur cu portarul Popescu. Vlada, plecat de la limita offsaid-ului, a trimis din colțul careului pe lângă portarul Sportului, pe colțul scurt și a deschis scorul, 0-1.

În minutul 17 Moldoveanu a executat o lovitură liberă de la circa 35 metri lateral stânga, a trimis pe colțul opus la marginea careului mare, de unde Iordache a reluat cu capul fără forță și portarul Rapidului a reținut.

În minutul 18 Drăghiceanu a fost deschis în partea dreaptă și a pătruns în careu, dar centrarea sa în fața porții a fost respinsă în corner de Preda. Cârstocea a centrat în careu, iar Hlistei a trimis cu capul peste poartă. În minutul 22 Sorin Sima a centrat în careu, la bara a doua, dintr-o lovitură liberă de pe partea dreaptă, dar Manole a trimis în corner din fața lui Preda. Lovitura de la colțul terenului a rămas fără rezultat și oaspeții au pornit un atac rapid. Hlistei i-a trimis o pasă printre jucătorii de la Chiscani lui Drăghiceanu, dar Popescu a fost mai rapid și a reținut mingea din picioarele jucătorului rapidist.

În minutul 27 Alin Radu a respins cu capul un corner bătut de Drăghiceanu de pe stânga, jucătorii sportului au pornit un atac pe partea dreaptă a atacului lor. Moldoveanu i-a pasat lui Zaharia iar acesta a trimis o pasă în adâncime pentru Alin Radu care a intrat în careu, dar a fost ajuns din spate de Demci. Atacantul gazdelor a căzut în careu în urma duelului cu fundașul stânga rapidist, dar arbitrul nu a acordat nimic. Claudiu Zaharia a protestat și a văzut cartonașul galben.

În minutul 31 Cârstocea a bătut un corner de pe dreapta, fundații brăileni au respins în afara careului, iar Drăghiceanu a reluat cu boltă de la 22 de metri, însă popescu a scost de sub transversală și a trimis în corner.

În minutul 36 Zaharia a primit al doilea cartonaș galben pentru o intrare dură la Voicu, lângă linia de margine a terenului și Sportul Chiscani a rămas în 10 oameni pentru restul meciului.

În minutul 39 Sima a executat o lovitură liberă de la peste 25 metri, aproape de linia de tușă de pe partea stângă. Jucătorul Sportului a centrat la marginea careului de 16 metri, Moldoveanu a trimis cu capul în careu dar Alin Radu a trimis din 10 metri pe lângă poartă, talonat de Voicu.

În minutul 42 Manole, nepresat de nimeni, a trimis mingea cu capul în corner. Honea a bătut cornerul de pe partea dreaptă, la marginea careului de 6 metri, unde Alin Radu s-a înălțat și a trimis cu capul, de lângă Demci și Iacob, sub transversală, 1-1.

În minutul 45 Cârstocea a executat o lovitură liberă de pe dreapta, a centrat pe bara a doua, mingea a ajuns la Jorza la 10 metri, dar șutul acestuia a fost deviat în corner de Mădălin Pascu. În minutul 45+3 Matulevicius a trimis o pasă în stânga pentru Hlistei, care de la 10 metri a trimis puțin pe lângă bara de la colțul lung și scorul primei reprize a rămas 1-1.

După pauză, muștruluiți la pauză de Pancu, rapidiștii au început ofensiv din start. În minutul 57 Sefer i-a pasat ușor lui Vlada, dar șutul acestuia de la 14 metri a trecut mult peste poartă. Un minut mai târziu Voicu a centrat de pe dreapta la linia careului de 6 metri, de unde Vlada a reluat cu capul însă Popescu a respins în corner de sub transversală. Oaspeții au pus în continuare presiune pe poarta Chiscaniului. În minutul 66 Sportul a ajuns în careul rapidiștilor. munteanu a trecut de Demici și Iacob, a intrat în careu, dar a fost deposedat de Manole, care a degajat. Rapidiștii au revenit în atac și în minutul 68 au reușit să înscrie. Hlistei a șutat de la 18 metri, iar Preda a respins cu capul în corner. Lovitura de la colț, de pe partea stângă, a fost executată de Sefer, care a centrat în careu, la bara a doua, iar Iacob a reluat cu capul din 6 metri, nemarcat, 1-2.

Imediat după gol, o minge lungă l-a găsit pe Moldoveanu, acesta a prelungit cu capul pentru Preda, dar Ciuculescu a fost mai rapid și a reținut cu prețul unei accidentări. În minutul 72 Voicu l-a lansat în adâncime pe Guilherme, acesta a pătruns în careu, dar a șutat defectuos, mult pe lângă poartă.

În minutul 79 Cârstocea i-a pasat în centru lui Sefer, iar șutul acestuia de la 24 de metri a lovit bara din stânga portarului Popescu. Mingea a ajuns tot la giuleșteni și Cârstocea din 8 metri a trimis pe lângă poartă. În minutul 85 Sefer a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, ușor lateral stânga. Acesta a trimis în careu și Iacob a trimis cu capul din 8 metri mult peste poartă. În minutul 90 Voicu a centrat în fața porții și Popescu a boxat din fața lui Vlada. Un minut mai târziu Goge trece ușor de doi jucători ai Sportului, a centrat în fața porții, dar acolo nu era nici un coechipier. În minutul 90+3 Sefer a șutat spre poartă de la 18 metri lateral dreapta, dar popescu a boxat mingea în afara careului și meciul s-a încheiat cu victoria Rapidului cu 2-1, fără a convinge deloc.

Sportul Chiscani: Popescu – M. Pascu (min. 60 Victor Mihai), G. Preda, M. Boga, S. Sima – M. Iordache (min. 56 Mădălin Munteanu), G. Chihaia, G. Honea (min. 74 R. Enache), Cl. Zaharia – E. Moldoveanu (min. 80 Al. Negru) – Alin Radu. Antrenor: Adrian Baldovin

Rapid: Ciuculescu – I. Voicu, Iacob, Manole, Demci – Drăghiceanu (min. 46 Catrici), Jorza, Cârstocea, Hlistei (min. 71 Goge) – Matulevicius (min. 71 Guilherme), Vlada. Antrenor: Daniel Pancu.

În urma acestei victorii Rapid s-a distanțat la 7 puncte de CS Afumați, care a pierdut cu 1-0 în deplasarea de la Medgidia. Sportul Chiscani ocupă locul 11, cu 19 puncte, după 20 de etape. În etapa viitoare Rapid va primi vizita celor de la CS Făurei pe stadionul Regie din București, iar Sportul chiscani va juca în deplasare la CS Tunari.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •