ProBr

Sportul Chiscani a debutat cu o victorie in Liga a 3-a

Sportul Chiscani a debutat cu o victorie in Liga a 3-a
Sportul Chiscani a debutat cu o victorie in Liga a 3-a
Sportul Chiscani a debutat cu o victorie in Liga a 3-a

Sportul Chiscani a reușit o victorie importantă la debutul în Liga a 3-a, câștigând pe teren propriu în fața celor de la Aerostar Bacău cu scorul de 1-0 (0-0). Acest succes este cu atât mai meritoriu cu cât echipa din Bacău a aliniat în acest meci mai mulți jucători cu experiență chiar la nivelul primului eșalon fotbalistic din România și se anunța ca o prncipală pretendentă la promovarea în Liga a 2-a la finalul sezonului.

Prima repriză a fost destul de echilibrată, cu un plus pentru echipa din Bacău, care a avut și o bară la o lovitură liberă în minutul 33. Echipa pregătită de George Pascu a făcut față experimentaților jucători din Bacău și au reușit să mențină rezultatul de egalitate până la pauză.

Repriza secundă a fost dominată de Sportul Chiscani, atât din punct de vedere al posesiei cât și al ocaziilor de poartă. În minutul 62, la o acțiune de atac a gazdelor, Claudiu Boariu și Vali Durbacă au combinat la marginea careului, Boariu a driblat apoi doi adversari și a șutat spre poartă, făcând inutilă intervenția unui fundaș băcăuan care a încercat să devieze mingea și să evite golul.

Sportul Chiscani a mai avut o bară în minutul 75 prin Gigel Costache, iar Iulian Bogoș, în situație de unu la unu cu portarul a șutat de la marginea careului pe lângă poartă.

”Am dat dovadă de ambiție, determinare și maturitate în acest meci, cu o echipă foarte bună. Prin această victorie am demonstrat că nu întâmplător am reușit să promovăm în Liga a 3-a. Suntem pe un drum ascendent și este foarte important că am debutat cu o victorie pe teren propriu la primul nostru meci în Liga a 3-a. Ne-am îndeplinit obiectivul propus și sper să reușim și în meciurile viitoare să nu dezamagim spectatorii care vin la meciurile noastre. Astăzi au fost circa 500 de spectatori, dar din păcate încă nu avem o tribună”, a declarat George Pascu, antrenorul celor de la Sportul Chiscani.

În meciul cu Aerostar Bacău, Sportul Chiscani a jucat cu următoarea formație: Filip Ghighimoc – Claudiu Boariu, Ionuț Smeu, Pârlog, Ionuț Huțu – Liviu Boariu (Costin Dobrin), Gigel Costache, Iulian Bogoș, Sabin Stângaciu (Liviu Chiriac) – Valentin Durbacă (Sorin Techiu), Ion Marius.

În celelalte meciuri din seria I s-au înregistrat rezultatele:
CSM Paşcani – Olimpia Râmnicu Sărat 0-2 (0-1). Au marcat: M. Tîrîlă (43), I. Roman (55).
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Atletico Vaslui 1-0 (0-0). A marcat Csonka Bonifac (75).
AFC Hărman – Ştiinţa Miroslava 1-0 (0-0). A marcat Boţia (50)
AFC Odorheiu Secuiesc – CSM Roman 0-2 (0-1). A marcat D. Marin (43, 55)
Avântul Valea Mărului – SC Bacău 1-5 (0-1). Au marcat: C. Bârleanu (80) / Gheorghiu (37), Ichim (56), Tătaru (62 – pen.), Lupu (85, 88)
Olimpic Cetate Râşnov – Sporting Lieşti 0-1 (0-0). A marcat Bârlădeanu (64)
Metalosport Galaţi a stat în prima etapă.

În etapa a 2-a Sportul Chiscani va juca sâmbătă. 10 septembrie, de la ora 17.00, în deplasare cu Sporting Liești.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •