Sport

Sport Plus Brăila s-a oprit în faza semifinala a campionatului național de volei speranțe

Sport Plus Brăila s-a oprit în faza semifinala a campionatului național de volei speranțe

S-au încheiat meciurile din grupele semifinale 1 ale campionatului feminin de volei, categoria speranțe, competiție la care a participat și echipa de la Sport Plus Brăila. Repartizată într-o grupă a ”morții”, cu trei echipe de la cluburi cu tradiție și rezultate deosebite în voleiul feminin, echipa din Brăila s-a oprit în această fază a campionatului național de speranțe. 

În urma meciurilor care au avut loc sâmbătă și duminică se știu deja șase participante la turneul final, care va avea loc în perioada 15-19 mai. Celelalte două vor fi stabilite după disputarea turneelor semifinale 2, care vor avea loc în perioada 12-13 aprilie.

Astfel, direct calificate la turneul final sunt formațiile care au încheiat pe primul loc în grupele semifinale 1. Adică: CSS Bacău, CSS Târgoviște, CSM București B, CSV Craiova, CSS Sibiu și Bega Timișoara.

În turneele semifinale 2 vor juca ocupantele locurilor secunde plus cele mai bune două echipe de pe locurile 3. Acestea sunt: CSS Tulcea, Penicilina Iași, CSM București A, Juvenil Brașov, Bravol Brașov, Cetate Deva, Avram Iancu Ștei și CSS Lugoj.

Rezultatele înregistrate în grupa de la Târgoviște, la care a participat și Sport Plus Brăila:

Sâmbătă, 16 martie

Dinamo – ACS Sport Plus Brăila 3-0

CSS Târgoviște – ACS Penicilina Iași 3-0

ACS Penicilina Iași – ACS Sport Plus Brăila 3-0

CSS Târgoviște – Dinamo 3-0

Duminică, 17 martie

Dinamo – ACS Penicilina Iași 0-3

CSS Târgoviște – ACS Sport Plus Brăila 3-0

Clasament

1. CSS Târgoviște 9 p (9-0)

2. ACS Penicilina Iași 6 p (6-3)

3. Dinamo 3 p (3-6)

4. ACS Sport Plus Brăila 0 p (0-9)

[quote]A fost un turneu de la care fetele au avut ce învăța. Anticipam nivelul partenerelor noastre, echipe ce joacă de 3-4 ani împreună. Să nu mai vorbim de numele cluburilor în voleiul românesc. A fost un privilegiu să jucăm numai cu echipe de calibru. Poate meritam să mergem în al doilea turneu semifinal dacă nu intram în grupa „morții”, de unde nici măcar Dinamo nu a putut accede. În toamnă nu ne gândeam că putem ajunge aici, așa că suntem optimiști, mai cu seamă că vin din urma jucătoarele cu talie ce vor putea face diferența în curând. Dealtfel, Elena Nedelcu și Melania Duțu au fost apreciate de către antrenorul dinamovist și al lotului național de speranțe. Continuăm în Campionatul Municipiului București. Suntem calificați la turneul semifinal și acolo. Ne gândim spre următoarea etapa, după finalizarea competițiilor[/quote], a declarat profesorul Constantin Baciu, președintele Sport Plus Brăila.

Lotul echipei brăilene care a participat la acest turneu a fost următorul: Rotaru Daria, Nedelcu Elena, Slătineanu Andreea, Mărgărit Cătălina, Duțu Melania, Strat Cosmina, Baciu Anda, Rafoi Roberta, Panait Larisa, Andrei Cristina.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •