Actualitate

Soferi bauti sau fara permis, dar si soferi care circulau cu autoturisme neinmatriculate, depistati in trafic de politisti

Soferi bauti sau fara permis, dar si soferi care circulau cu autoturisme neinmatriculate, depistati in trafic de politisti

Weekwnd plin pentru polițiștii brăileni care au întâlnit în trafic în fiecare zi conducători auto care au încălcat grav prevederile legale. La acest sfârșit de săptămână a fost depistat la volan un minor, circulând cu autoturismul pe o stradă din municipiu. Un alt conducător auto a fost depistat sub influența alcoolului pe un drum național, la primele ore ale dimineții, iar alți doi au fost depistați la volanul unor vehicule neînmatriculate.

Sâmbătă 19 mai a.c., la ora 06:10, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila l-au oprit în trafic pe un minor, în vârstă de 17 de ani, din Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Goleşti, neavând permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 07:30, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Mircea Vodă în timp ce conducea un autoturism pe DN 2B, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că şoferul avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,84 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Tot sâmbătă, la ora 09:40, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe Şoseaua Buzăului, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

Sâmbătă seara, la ora 18:50, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca l-au oprit în trafic pe un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Surdila-Greci, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2B, având valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii expirată.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

În cursul zilei de duminică, 20 mai 2018, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca l-au oprit în trafic pe un bărbat, în tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Mircea Vodă, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, având valabilitatea autorizaţiei de circulaţie provizorie expirată.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •