Actualitate

Soferi ”arsi la buzunar” de Politia Locala

Soferi ”arsi la buzunar” de Politia Locala

Pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis, în perioada 13-19 martie 2018, Poliția Locală Brăila a aplicat un număr de 23 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3.770 lei şi au fost aplicate un număr de 46 puncte penalizare.    

Pentru că a oprit în mod voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu strada Ștefan cel Mare, după ce a circulat pe strada 1 Decembrie 1918 dinspre strada Rahovei către strada Ștefan cel Mare, B. R., în vârstă de 61 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 435 lei și 2 puncte penalizare

C. I., în vârstă de 67 ani, din Brăila, a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare, după ce în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Renault pe Calea Călărașilor, dinspre strada Franceză către Bd. Dorobanților și a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu Bd. Dorobanților. Tot cu cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare a fost sancționat și A. I., în vârstă de 66 ani, din Brăila, după ce în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Opel în Piața Traian, dinspre Calea Galați către strada C. Hepites, și a oprit voluntar la mai puțin de 25  metri de trecerea pentru pietoni.

S. A., în vârstă de 36 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 435 lei şi 2 puncte penalizare, după ce în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Ford pe strada Franceză, dinspre strada Mioriței către Calea Călărașilor, și a oprit voluntar în colțul intersecției străzii Franceză cu Calea Călărașilor.

Pentru că a oprit voluntar în colțul intersecției dintre strada Tineretului cu Calea Călărașilor, a fost sancționat B.D., în vârstă de 60 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare

M. I., în vârstă de 57 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare, în calitate de conducător auto, care a circulat cu autovehiculul marca Dacia Logan pe Calea Călărașilor, dinspre strada Școlilor către strada Danubiului, și a oprit voluntar în colțul intersecției străzii Ana Aslan cu Calea Călărașilor.

I. M., în vârstă de 36 ani, din Brăila a primit de la polițiștii locali o amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare după ce în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Volkswagen pe strada Hepites dinspre Piața Traian către strada Ana Aslan și a oprit voluntar la mai puțin de 25 de metri de intersecția cu strada Cojocari.

P. Fl., în vârstă de 30 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Ford pe strada Nicolae Bălcescu, dinspre Calea Galați către strada Catolică și a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport public de călători.

S. I.-A.-M., în vârstă de 33 ani, din comuna Târlungeni, județul Brașov a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare, pentru că în calitate de conducător auto al unui autoturism marca Opel, pe Calea Călărașilor, dinspre strada Tineretului către strada Mihai Bravu, a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport public de călători.

Pentru aceeași abatere a fost sancționat de Poliția Locală și D. A., în vârstă de 26 ani, din comuna Stăncuța. Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare, pentru că în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Opel pe Calea Călărașilor dinspre strada Tineretului către strada Mihai Bravu, a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport public de călători.

Pentru pătrunderea pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”, a fost sancționat I.A., în vârstă de 63 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare. Acesta, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Dacia Logan pe strada Roșiorilor, dinspre strada Dianei către strada 1 Decembrie 1918.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •