joi, 18, iulie 2024
27 °c
Ro

Sirbu si Tabarac ii vor inlocui pe Hagiu si Balan in CLM

Președintele organizației municipale a PNL Brăila, Cătălin Hagiu, a demisionat din funcţie și a renunțat și la mandatul de consilier municipal, invocând motive personale.

Conform declarațiilor președintelui organizației județene a liberalilor brăileni Alexandru Dănăilă, Hagiu și-a extins afacerile într-un alt județ și nu mai are timp să se ocupe de organizația municipală, dar nici să participe la ședințele CLM, unde de altfel a absentat în ultimele luni. Tot Dănăilă a confirmat și faptul că un alt consilier municipal a renunțat la poziția de ales local, fostul director de la APT SA Costel Bălan, dar acesta se va ocupa de organizația municipală până la organizarea unor noi alegeri, cel mai probabil în următoarele două luni.

Locul lui Cătălin Hagiu în CLM va fi luat de către Constantin Sîrbu, un liberal cu ștate vechi, acesta fiind membru al PNL din anul 1990. Locul lui Costel Bălan în CLM va fi luat de Adrian Tabarac, un tânăr intrat în politică în urmă cu 5 ani, care provine din fostul PDL.

Hagiu și Bălan și-au depus deja demisiile la CLM, iar în ședința următoare urmează să fie validați în funcțiile de consilieri locali municipali Constantin Sîrbu și Adrian Tabarac.