Sport

Simona Halep rateaza meciul din FED Cup si turneele de la Doha si Dubai

Simona Halep rateaza meciul din FED Cup si turneele de la Doha si Dubai
Simona Halep rateaza meciul din FED Cup si turneele de la Doha si Dubai
Simona Halep rateaza meciul din FED Cup si turneele de la Doha si Dubai

Jucătoarea română, Simona Halep, trebuie să se opereze la septul nazal şi va rata întâlnirea cu Cehia, dar şi turneele din Golful Persic. 

Simona Halep, numărul 2 mondial, a anunţat pe contul său de Facebook, că va fi supusă unei intervenţii chirurgicale, astfel că nu va participa la meciul României cu Cehia din Fed Cup, dar nici la turneele de la Doha şi Dubai.
Cu părere de rău, ţin să anunţ că sunt nevoită să renunţ la participarea la Fed Cup, deoarece voi fi supusă unei intervenţii chirurgicale. Să joc la Fed Cup a însemnat şi înseamnă foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamagită că nu pot participa din nou alături de echipă. Ultimele şase săptămâni au fost extrem de dificile pentru mine, având infecţie la stomac, nas şi ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade sportive, deoarece nu am avut posibilitatea să mă antrenez la capacitate maximă, chiar dacă am fost sub tratament antibiotic. Am încercat să dau tot ce pot în Australia, dar, din cauza infecţiilor existente, din păcate am înrăutăţit lucrurile, încercând să trag de mine să joc la Grand Slam. La îndrumarea medicului specialist, va trebui să suport o operaţie pentru a-mi rezolva o problemă existentă la nas, fiind sfătuită că aceasta este cea mai bună opţiune pentru a trata definitiv această problemă. Din acest motiv, voi fi nevoită să mă retrag şi de la turneele Dubai şi Doha. Următorul turneu la care voi participa va fi atunci când voi fi recuperată 100%„, a scris Halep.
Simona Halep speră să se recupereze la timp pentru Indian Wells. Simona Halep a fost eliminată în primul tur al Australian Open, după ce a fost învinsă, cu scorul de 4-6, 3-6 de chinezoaica  Zhang Shuai (133 WTA), sportivă venită din calificări.
Simona Halep nu va putea juca la întâlnirea dintre România şi deţinătoarea trofeului, Cehia, contând pentru sferturile de finală ale Grupei Mondiale, ce va avea loc în zilele de 6 şi 7 februarie, la Cluj și nici la turneul de la Dubai care are loc în perioada 15-20 februarie și Qatar Open de la Doha ce se dispută în intervalul 21-27 februarie.
Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •